- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.481
Bizde seni çok seviyoruz canım sen migdeden rahatsız değilmiydin dr a gitcem diyodun yada benmi yanliş anladımHerkese hayirli sabah ve güzel bir gün diliyorumm
Evet kuzum. Cok soguk.. son günesin tadini cikarin talisim :)
Günaydinlarben simdi hazirlanip ise gidicem.. hepiniz seviliyorsunuz
Sagol minnosumBizde seni çok seviyoruz canım sen migdeden rahatsız değilmiydin dr a gitcem diyodun yada benmi yanliş anladım
Ayyy hayırlı olsun çok sevindimmm kız sebde hamişssın heee miiSagol minnosum
Gittim doktora cnm. Hamileyim
Hayırlı günler balım
Kizzz hadi gözün aydinnnSagol minnosum
Gittim doktora cnm. Hamileyim
KzmHayırlı günler balım
Pat diye beklemediği bir anda söyledim :) Böyle olunca şaka sandı ilk, sonra inandı
Ay gözün aydin hadi canım kac haftalik simdi.Pat diye beklemediği bir anda söyledim :) Böyle olunca şaka sandı ilk, sonra inandı
Merhaba bu arada, bayadır giremiyorum.
Hımm.. demek öyle pat diye söyledin :))))))Pat diye beklemediği bir anda söyledim :) Böyle olunca şaka sandı ilk, sonra inandı
Merhaba bu arada, bayadır giremiyorum.
Kuzum fırsat buldukça giriyorum iste, ben iyiyim kıza çorba yaptım da , sen nasılsın Kerem ile Aslı’nın tatlı annesi..D __Dahlia__ kuzum nasılsın gözükmüyorsun fazla. Özlettin kendini :)
Bende emzirirken elim boş kalıyor o zamanlar giriyorum yoksa hic bos zaman yok bana canim yaa. 2 cocukla hayat daha zor sorumluluklar daha fazla cok yoruluyorum. Allah sağlık sıhhat versin de raziyim cok şükür halimize. Senin kız nasıl kac yaşında simdi 2 miKuzum fırsat buldukça giriyorum iste, ben iyiyim kıza çorba yaptım da , sen nasılsın Kerem ile Aslı’nın tatlı annesi..
Ah ! Canim Allah yardımcın olsun.. Yeter ki iyi olsunlar da halledersin evelAllah.. Kuzum benim bir kızım var aralıkta ikiye girecek inşAllah çok yaramaz peşindeyim sürekli...Bende emzirirken elim boş kalıyor o zamanlar giriyorum yoksa hic bos zaman yok bana canim yaa. 2 cocukla hayat daha zor sorumluluklar daha fazla cok yoruluyorum. Allah sağlık sıhhat versin de raziyim cok şükür halimize. Senin kız nasıl kac yaşında simdi 2 mi
Aynen tam hareketli zamanlar. 2 yaş sendromu oldu muAh ! Canim Allah yardımcın olsun.. Yeter ki iyi olsunlar da halledersin evelAllah.. Kuzum benim bir kızım var aralıkta ikiye girecek inşAllah çok yaramaz peşindeyim sürekli...
Oluyor canim olmaz mi! Çok fena!! Her dediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor..Aynen tam hareketli zamanlar. 2 yaş sendromu oldu mu
Cok zor bi dönem Allah sabir versin benim oğlum kafasini duvara falan vuruyordu cok zor bi dönemdi. Üzerine gitme alttan al geçiyor bi zaman sonra. YouTubeda özge erdoğanın videolari cok yararliOluyor canim olmaz mi! Çok fena!! Her dediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor..
İyiyim :) Aynen öyle, uzatmadım fazla :)Hımm.. demek öyle pat diye söyledin :))))))
İyimiş..
Bende fırsat buldukça girmeye çalışıyorum iyisindir inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?