• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyy hayırlı olsun çok sevindimmm kız sebde hamişssın heee mii:anneadayı::KK15::KK60:
Tsk ederim cnm :KK22: rabbim isteyenlere de nasip etsin insallah:KK200:

8 haftalik kuzum :)

Zeytintanem Zeytintanem canim sen eşime söylemedim demiştin nasıl verdin bu bebek haberini anlatsana ???:anneadayı:

Finrod Felagund Finrod Felagund canim sen nasıl verdin bebek haberini anlatsana?? :anneadayı:
Esime bi kutu hazirladim icinde test, bebekten mektup ve ultrason resmini koydum. Ilk gördügünde sasirdi saka yaptigimi sandi :confused:sonra agladi kiyamam ona cok sevindi

Kizzz hadi gözün aydinnn
Sagol kuzumm :KK15:

Esime bi kutu hazirladim icinde test, bebekten mektup ve ultrason resmini koydum. Ilk gördügünde sasirdi saka yaptigimi sandi :confused:sonra agladi kiyamam ona cok sevindi

Amin inşallah rabbim hiç bir kadını bebek hasretiyle bırakmasın isteyen bütün güzel kadınların inşallah bu yıl hepsine nasip olur. Amin

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar.

Yerim senin mercimegi:)))selcos su hamilelik seysinden takviminden yapsana sen de:))

Back
X