- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #32.541
Hahahaha atom bombası düşmeden kactiysanz iyi etmissinzYok Gülom 2 saat bekledik ama anca sifon ses geliyor du @Brunello Cicinelli gardasim kaç Serra kaç kaç dedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha atom bombası düşmeden kactiysanz iyi etmissinzYok Gülom 2 saat bekledik ama anca sifon ses geliyor du @Brunello Cicinelli gardasim kaç Serra kaç kaç dedi![]()
Geçmiş olsun kuzum gelelim yardıma canım sen dinlen.Benmki de bitmiyor valla kav gündür de kalkamadm yataktan hastalıktan evi götüren goturdu
EternaaLLove ile @Brunello Cicinelli yardıma da gelmedi
![]()
Ne hazırlığı kuzu:)Oys iyilik valla tatlı annem akşama hazirlik
Srlam canım bende bisiler yedim ev topluyom ankaraya gidebikiriz heran ev topluyom camasir as yıka.Kızlar selam
Ben iyiyim tatlı anne sen nasılsın![]()
HoşgeldinKızlar selam
Ben iyiyim tatlı anne sen nasılsın![]()
Akşam yemeği canimGeçmiş olsun kuzum gelelim yardıma canım sen dinlen.
Ne hazırlığı kuzu:)
Srlam canım bende bisiler yedim ev topluyom ankaraya gidebikiriz heran ev topluyom camasir as yıka.
Yoksa biz girmeye cesaret ettik eve de sen bi çıkamadım ki wcdenHahahaha atom bombası düşmeden kactiysanz iyi etmissinzorda BN bile hukumsuzdum serram
![]()
HoşbuldukHoşgeldin![]()
Haahhshahaha valla eşim aksam yüzünü gorebildm şükür dediYoksa biz girmeye cesaret ettik eve de sen bi çıkamadım ki wcden![]()
Kolay gelsin bende dün misafirlerim vardi esimin is arkadaslari esler bas sağlığı için islerimi yaptim bugunde ortalık topluyorum belki aksama ankara gibiliriz bebekten genetik kan alinmisti onu almaya.Akşam yemeği canim
Saol kuzummm dusunmrn yeter :*Geçmiş olsun kuzum gelelim yardıma canım sen dinlen.
Ne hazırlığı kuzu:)
Srlam canım bende bisiler yedim ev topluyom ankaraya gidebikiriz heran ev topluyom camasir as yıka.
Manisa tatillemi ailene yoksam.
:))))Haahhshahaha valla eşim aksam yüzünü gorebildm şükür dedi![]()
![]()
Yok aileme canımManisa tatillemi ailene yoksam.
Seni seni arada gorunmemek lazim aynı evin icinde:)
Oh neguzel kafa dinlemis hasret giderirsin canım:)Yok aileme canım![]()
Keşke sadece annem egidecek olsamOh neguzel kafa dinlemis hasret giderirsin canım:)
Biraz anneyle hasret gidermek iyi olur sende benim durumdasin bizde belli degil ankaraya gitcek bebekten gen kani alindi kv sonucu alcakti onun için gidecez gidersekde bigun annem bigun kv ole oluyor 2 gun kv ise bigun annem zaman vakit anlamiyom yakinlar birbirne bide 3 4dakalik aralari arada kaliyom hep.Keşke sadece annem egidecek olsam
Kaymakamlar da orda olacak biraz xaonlarla takilacaviz bakalım nasıl kısmet çıkıyoruz yala 1-2 saate kadar:))
Oturuyorum cnm sen:)