- Konu Sahibi Tatlianne20
- #32.521
Mutlu pazarlar mutlu günler olsun inşallah canım
mutlu pazarlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutlu pazarlar
Aman dikkat et kuzum usutme kendini sanci girer. Bende evlen ugras kendimce yemekleri yaptım şimdi bizmkini bekliyorum.Merhaba canım evet biraz sakin olmuş topik beni sorarsan şimdilik iyiym öğlenden sonra akşamları çok kötü olıyorum rahatsızlanıyorum ama şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyor
Meraba bulcam nasılsın balımmutlu pazarlar
Sağol canım iyiyim sen nasılsınMeraba bulcam nasılsın balım
Tsk ederim cnmrabbim isteyenlere de nasip etsin insallah
8 haftalik kuzum :)
Esime bi kutu hazirladim icinde test, bebekten mektup ve ultrason resmini koydum. Ilk gördügünde sasirdi saka yaptigimi sandisonra agladi kiyamam ona cok sevindi
Sagol kuzumm![]()
Ay geç oldu ama iyi diyelim iyi olalım. Müthiş bir baş ağrım var bugün yaKedidirKedii canim nasılsın
Gelirim kuzum :) bu zamanlarda pek zamanim olmuyor ugrarim ama sözSende bizim haziran annelerine gelsene canım
aklimda yapicam kuzum. 1 haftadir annemlerde kaliyorum hic vaktim olmuyor kkyaYerim senin mercimegi:)))selcos su hamilelik seysinden takviminden yapsana sen de:))
Beklerim canımGelirim kuzum :) bu zamanlarda pek zamanim olmuyor ugrarim ama söz![]()
İyiyim kuzummm sen nabiyorsunByNkoaLa
gulse14
EternaaLLove N Nnuurrr T Temmuz07
Eses07 D __Dahlia__ @Cennet kokulum01 @imzaben
bulca
sivastrabzon
IsikOlsun
Rakika
Browni_intense
Pembeemzik
Minik Duduklu Tencere
Zeytintanem
sedanur91
Culhagibi B Brunello Cicinelli
brn88 huhu @LknrNkz kizceler napiyonuz bacilar
![]()
Bende ihkamur iciyom ev tolluycam canim is bitmiyor.İyiyim kuzummm sen nabiyorsun
Benmki de bitmiyor valla kav gündür de kalkamadm yataktan hastalıktan evi götüren goturduBende ihkamur iciyom ev tolluycam canim is bitmiyor.
Biz geldik sen tuvaletten çıkıp bu kapıyı açmadın kiBenmki de bitmiyor valla kav gündür de kalkamadm yataktan hastalıktan evi götüren goturdu
EternaaLLove ile B Brunello Cicinelli yardıma da gelmedi
![]()
Oys iyilik valla tatlı annem akşama hazirlikByNkoaLa
gulse14
EternaaLLove N Nnuurrr T Temmuz07
Eses07 D __Dahlia__ @Cennet kokulum01 @imzaben
bulca
sivastrabzon
IsikOlsun
Rakika
Browni_intense
Pembeemzik
Minik Duduklu Tencere
Zeytintanem
sedanur91
Culhagibi B Brunello Cicinelli
brn88 huhu @LknrNkz kizceler napiyonuz bacilar
![]()
Hahahahahah valla orası da doğruBiz geldik sen tuvaletten çıkıp bu kapıyı açmadın ki![]()
Yok Gülom 2 saat bekledik ama anca sifon ses geliyor du B Brunello Cicinelli gardasim kaç Serra kaç kaç dediHahahahahah valla orası da doğruyedek anahtarı vermemiş miyim sana ben
![]()