- 20 Eylül 2017
- 1.117
- 2.385
- 83
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #32.561
Eki Görüntüle 2204396 sevgi dolu kahveler getirdim kizlar♡♥
Oooffffff ne de güzel olmuşlar

ellerine sağlık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2204396 sevgi dolu kahveler getirdim kizlar♡♥
Valla en güzeli kuzummmSeni seni arada gorunmemek lazim aynı evin icinde:)
Kolay gelsin sanada canımKolay gelsin bende dün misafirlerim vardi esimin is arkadaslari esler bas sağlığı için islerimi yaptim bugunde ortalık topluyorum belki aksama ankara gibiliriz bebekten genetik kan alinmisti onu almaya.
Ellerine sağlık ohhh misEki Görüntüle 2204396 sevgi dolu kahveler getirdim kizlar♡♥
Yaaa gozlerm şasi beş bakiyor ya mavism
Oy kıyamam ben sana dinlen kuzum ya nereden buldu bu nalet hastalık seniYaaa gozlerm şasi beş bakiyor ya mavism
Galiba ölümüm yakin![]()
Bnde bilmiyorum bu aksam annme gidicem belki orda iyilesirmOy kıyamam ben sana dinlen kuzum ya nereden buldu bu nalet hastalık seni![]()
Git kuzum annen gibisi olmaz hemencecik iyileştirir seniBnde bilmiyorum bu aksam annme gidicem belki orda iyilesirm![]()
Normalde çok kizginim da bakma mecburiyettenGit kuzum annen gibisi olmaz hemencecik iyileştirir seni![]()
Sakın sakın kuzucum biliyorum alttan al yinedeNormalde çok kizginim da bakma mecburiyetten
Sakın sakın kuzucum biliyorum alttan al yinede
Benim kat invalide normalde bana yakın Manisa'da değil ama kayınpederi koyundeler şuan oraya da ugramamiz lazımBiraz anneyle hasret gidermek iyi olur sende benim durumdasin bizde belli degil ankaraya gitcek bebekten gen kani alindi kv sonucu alcakti onun için gidecez gidersekde bigun annem bigun kv ole oluyor 2 gun kv ise bigun annem zaman vakit anlamiyom yakinlar birbirne bide 3 4dakalik aralari arada kaliyom hep.
işler güçler uğraş dur nolcaksa :)
Bende camasir bulasik ev suour sil belki ankaraya gidersek evi tenizkiyom.Oturuyorum cnm sen:)
Oh cikar vallaha ye ic yat gez tadini çıkar nazlan bol bol:)Hamileliğimin tadını çıkarıyorum ben
Sen nasılsın T Tatlianne20![]()
:)Valla en güzeli kuzummm![]()
Kuzum dua etsen yeter güzel sonuç alayım tekrarliyan bi hastalık olmasınKolay gelsin sanada canımne diycemi bilemedim kuzum ya
Kiz o nasıl söz aaaaaaYaaa gozlerm şasi beş bakiyor ya mavism
Galiba ölümüm yakin![]()
Olsun canım napcan esin nerde orda sen ona osana saygi duycak mutlu keyif alırsın inşallah canım.Benim kat invalide normalde bana yakın Manisa'da değil ama kayınpederi koyundeler şuan oraya da ugramamiz lazım
Aynen bitmezzzz bacim bitmezzişler güçler uğraş dur nolcaksa :)
Bende camasir bulasik ev suour sil belki ankaraya gidersek evi tenizkiyom.
Oh cikar vallaha ye ic yat gez tadini çıkar nazlan bol bol:)
:)
Kuzum dua etsen yeter güzel sonuç alayım tekrarliyan bi hastalık olmasın
Kiz o nasıl söz aaaaaa
Allah kolaylik versin canım melegimiz nasil ağlıyormu cok.Kızlar nabersiniz benim cadı izin vermiyor ki yazayım çok huysuz bi kızım var sürekli kucakta uyanıkken hiç sevmiyor uzanmayı... ev işi bile yapamıyorum kayınvalidemi çağırdım yanımda o ilgileniyor yemek filan .....öyle zaman geçiyorrrrr
Ağlıyor canım ya bi gazdır sorma gitsin bitemiyor bi türlüAllah kolaylik versin canım melegimiz nasil ağlıyormu cok.
Kolay gelsin cnm ❤Bende camasir bulasik ev suour sil belki ankaraya gidersek evi tenizkiyom.
Oh cikar vallaha ye ic yat gez tadini çıkar nazlan bol bol:)
:)
Kuzum dua etsen yeter güzel sonuç alayım tekrarliyan bi hastalık olmasın
Kiz o nasıl söz aaaaaa