• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz anneyle hasret gidermek iyi olur sende benim durumdasin bizde belli degil ankaraya gitcek bebekten gen kani alindi kv sonucu alcakti onun için gidecez gidersekde bigun annem bigun kv ole oluyor 2 gun kv ise bigun annem zaman vakit anlamiyom yakinlar birbirne bide 3 4dakalik aralari arada kaliyom hep.
Benim kat invalide normalde bana yakın Manisa'da değil ama kayınpederi koyundeler şuan oraya da ugramamiz lazım

Oturuyorum cnm sen:)
Bende camasir bulasik ev suour sil belki ankaraya gidersek evi tenizkiyom.
Hamileliğimin tadını çıkarıyorum ben :KK49::halay::KK45::spor:

Sen nasılsın T Tatlianne20 :KK200:
Oh cikar vallaha ye ic yat gez tadini çıkar nazlan bol bol:)
Valla en güzeli kuzummm :KK70:
:)
Kolay gelsin sanada canım :KK43: ne diycemi bilemedim kuzum ya
Kuzum dua etsen yeter güzel sonuç alayım tekrarliyan bi hastalık olmasın
Yaaa gozlerm şasi beş bakiyor ya mavism :KK43:

Galiba ölümüm yakin :KK43:
Kiz o nasıl söz aaaaaa

Kızlar nabersiniz benim cadı izin vermiyor ki yazayım çok huysuz bi kızım var sürekli kucakta uyanıkken hiç sevmiyor uzanmayı... ev işi bile yapamıyorum kayınvalidemi çağırdım yanımda o ilgileniyor yemek filan .....öyle zaman geçiyorrrrr

Kızlar nabersiniz benim cadı izin vermiyor ki yazayım çok huysuz bi kızım var sürekli kucakta uyanıkken hiç sevmiyor uzanmayı... ev işi bile yapamıyorum kayınvalidemi çağırdım yanımda o ilgileniyor yemek filan .....öyle zaman geçiyorrrrr
Allah kolaylik versin canım melegimiz nasil ağlıyormu cok.

Bende camasir bulasik ev suour sil belki ankaraya gidersek evi tenizkiyom.

Oh cikar vallaha ye ic yat gez tadini çıkar nazlan bol bol:)

:)

Kuzum dua etsen yeter güzel sonuç alayım tekrarliyan bi hastalık olmasın

Kiz o nasıl söz aaaaaa
Kolay gelsin cnm ❤

Back
X