- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.581
Bir an önce sakinlesir rahatlqrsin canım anmlik böle bisi :)Ağlıyor canım ya bi gazdır sorma gitsin bitemiyor bi türlü
sagol canım benim♡♥Kolay gelsin cnm ❤
İniallah canım sen neler yapıyorsun bakalım geçmişi okuyamadım ama sanki bi rahatsızlık mı çar anlamadım hasta mısınBir an önce sakinlesir rahatlqrsin canım anmlik böle bisi :)
sagol canım benim♡♥
İyim tatlisimm benim sen napiyosun@MuzipPrenSess @gulse14 @umudu beklemek N Nnuurrr T Temmuz07 @Eses07 D __Dahlia__ @Cennet kokulum01Diktorya Secret bulca @sivastrabzon @IsikOlsun @Rakika @Browni_intense @Pembeemzik @minik meleklerim @Zeytintanem @sedanur91 Culhagibi @Brunello Cicinelli @brn88 huhu @LknrNkz kizceler napiyonuz bacilar
İyiyim canım sen nasılsın@MuzipPrenSess @gulse14 @umudu beklemek N Nnuurrr T Temmuz07 @Eses07 D __Dahlia__ @Cennet kokulum01Diktorya Secret bulca @sivastrabzon @IsikOlsun @Rakika @Browni_intense @Pembeemzik @minik meleklerim @Zeytintanem @sedanur91 Culhagibi @Brunello Cicinelli @brn88 huhu @LknrNkz kizceler napiyonuz bacilar
Ikimizde cok iyiyiz cok sukur canim benim sen nasilsin ❤Senden Gelen bebisle tatlisim nasil
Ne olsun ev iş misafir derken bir kaç gündür vakit bulamıyorum giriyim sen ne ediyon bacım :)@MuzipPrenSess @gulse14 @umudu beklemek N Nnuurrr T Temmuz07 @Eses07 D __Dahlia__ @Cennet kokulum01Diktorya Secret bulca @sivastrabzon @IsikOlsun @Rakika @Browni_intense @Pembeemzik @minik meleklerim @Zeytintanem @sedanur91 Culhagibi @Brunello Cicinelli @brn88 huhu @LknrNkz kizceler napiyonuz bacilar
Hamdolsun balım sen nabıyon@MuzipPrenSess @gulse14 @umudu beklemek N Nnuurrr T Temmuz07 @Eses07 D __Dahlia__ @Cennet kokulum01Diktorya Secret bulca @sivastrabzon @IsikOlsun @Rakika @Browni_intense @Pembeemzik @minik meleklerim @Zeytintanem @sedanur91 Culhagibi @Brunello Cicinelli @brn88 huhu @LknrNkz kizceler napiyonuz bacilar
Kuzum iyi akşamlar, ne yapayim kıza yemek yedirmeye çalışıyorum sen nasılsın iyimisin ??Test sonucu inşAllah temiz çıkar..@MuzipPrenSess @gulse14 @umudu beklemek N Nnuurrr T Temmuz07 @Eses07 D __Dahlia__ @Cennet kokulum01Diktorya Secret bulca @sivastrabzon @IsikOlsun @Rakika @Browni_intense @Pembeemzik @minik meleklerim @Zeytintanem @sedanur91 Culhagibi @Brunello Cicinelli @brn88 huhu @LknrNkz kizceler napiyonuz bacilar
Sknti yok kuzum bizim koz vefat etti kan sonucu bekliyorum genetik alındı 2 ay olcak.İniallah canım sen neler yapıyorsun bakalım geçmişi okuyamadım ama sanki bi rahatsızlık mı çar anlamadım hasta mısın
İyim tatlisimm benim sen napiyosun
İyiyim canım sen nasılsın
Ikimizde cok iyiyiz cok sukur canim benim sen nasilsin ❤
Ne olsun ev iş misafir derken bir kaç gündür vakit bulamıyorum giriyim sen ne ediyon bacım :)
Hamdolsun balım sen nabıyon
Bende şükür iyiyim kizlar ankarada geldim oturuyorum yorgunluk çöktü gen testi çıkmamış daha.Kuzum iyi akşamlar, ne yapayim kıza yemek yedirmeye çalışıyorum sen nasılsın iyimisin ??Test sonucu inşAllah temiz çıkar..
Insallah canim temiz cikar Rabbim yuzune gulsun.Sknti yok kuzum bizim koz vefat etti kan sonucu bekliyorum genetik alındı 2 ay olcak.
Bende şükür iyiyim kizlar ankarada geldim oturuyorum yorgunluk çöktü gen testi çıkmamış daha.
Bazı önemli testler geç çıkabiliyor canım..Sknti yok kuzum bizim koz vefat etti kan sonucu bekliyorum genetik alındı 2 ay olcak.
Bende şükür iyiyim kizlar ankarada geldim oturuyorum yorgunluk çöktü gen testi çıkmamış daha.
Anladım canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz dikkat et kendineSknti yok kuzum bizim koz vefat etti kan sonucu bekliyorum genetik alındı 2 ay olcak.
Insallah canim temiz cikar Rabbim yuzune gulsun.
Bazı önemli testler geç çıkabiliyor canım..
Canimmnm Günaydın♡♥
Inşallah kızlar inşallah♡♥Anladım canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz dikkat et kendine
İnşallah güzel sonuç alırsınızSknti yok kuzum bizim koz vefat etti kan sonucu bekliyorum genetik alındı 2 ay olcak.
Canım benimm. Uğraşıyorum hep aynı işte :) çok şükür halimize. Sen nasılsın kuzuu napiyosun:)@MuzipPrenSess @gulse14 @umudu beklemek N Nnuurrr T Temmuz07 @Eses07 D __Dahlia__ @Cennet kokulum01Diktorya Secret bulca @sivastrabzon @IsikOlsun @Rakika @Browni_intense @Pembeemzik @minik meleklerim @Zeytintanem @sedanur91 Culhagibi @Brunello Cicinelli @brn88 huhu @LknrNkz kizceler napiyonuz bacilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?