- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.621
Malesef kirleniyor kuzu bi yemek ye iç bişiler yao aynı oluyor bende yarin veya cumartesinden cam perde dip köşe basliycam pazartesi de olabilir carsambaya kadar yaparım kış temizliği olur hem.Valla ben yaptim bugun temizligimi sabah adet belirtisi oldu dedim yapam yoksa yataktan kalkamazdim yapmasaydim temizledim mutfak piril piril evv desen bal dok yala oldu insaallah kirlenmez
UyudunmuEdelim canimm
Ayy yoruldum ya koltuklari sildim salonumum halilarini sildim ,ütü yaptim yogurt mayaladim bide kendimi yatagima atabilsem
Ahhhh canimmm ben hic sevmiyom pis olmasini yap yap bitmiyo bi gun yapiom bi gun ypmiom dedigin gibi hep ayniiiMalesef kirleniyor kuzu bi yemek ye iç bişiler yao aynı oluyor bende yarin veya cumartesinden cam perde dip köşe basliycam pazartesi de olabilir carsambaya kadar yaparım kış temizliği olur hem.
Aynenn kuzum :-( Salonu süpereyim dedim aksam ekmek kirintari vardi.2 tane hali var .Tam 45 dkya süpürdum inanir misin. 2 dk açıyorum kizim agliyor kapatiyorum rahat 100 kere ac kapa yapmışımdirKıyamam epey yorulmussun desene bende genel temizlik yapacam baya isim var haftaya çarşamba sohbet aldim eve petek cok isim var temizlik bakalim hayırlı si
Günlük rutingler bende ole haftada bir bazen 2 gunde bi tekim ya esimle gelen giden pek oaz ay da bir iki anca genel yaparım batmaz gunlukde ortalik hep.Ahhhh canimmm ben hic sevmiyom pis olmasini yap yap bitmiyo bi gun yapiom bi gun ypmiom dedigin gibi hep ayniii
Ahaha güldürdün kiz beni korkuyor mu.Aynenn kuzum :-( Salonu süpereyim dedim aksam ekmek kirintari vardi.2 tane hali var .Tam 45 dkya süpürdum inanir misin. 2 dk açıyorum kizim agliyor kapatiyorum rahat 100 kere ac kapa yapmışımdir
Her hafta çarşamba mahallede var bende aliyim dedim tekrar basa donecek e vb lere aldim hem bereket olsun evde diye
Korktuğundan degil huysuzlugundanAhaha güldürdün kiz beni korkuyor mu.
Hayırlı geceler kuzum öptüm♥♥Neyse kizlar ben kacar cikmam.lazim yarin gorusrz dadlularum
❤❤❤❤❤Hayırlı geceler kuzum öptüm♥♥
Ah kuzum Kıyamam ya allah yardimci olsun :)Korktuğundan degil huysuzlugundan
Yapisik geziyoruz .cingeneler gibi yandaki kemiğime de oturtturuyorum
Nasil is yaparsam artik
Aminnn canimmm ..Ah kuzum Kıyamam ya allah yardimci olsun :)
Yatırdım kuzum normalde asla ben yanına yatmadan yatmaz kozar adam yerine koymuyon der hiç uykum yok derim yinede yatardim olmazsada şimdi biraz alıştı tabi orgu falan bisoler yaoarken ama yatarken erkenden uykuya daliyor o hemen bemde gelmediginden tele bakıyorum burayı bilmiyor o ayrı mesele:) düzeldi şükür.Aminnn canimmm ..
Sen napiyorsun kocisini yatirdin mi araniz duzeldi mi ?
Ahaha evet yok canım,hoşbuldum topiğinize,hayırlı olsun :)@Gecmisingolgesi uyku yok seninde galiba:)
Masallah canimmm ...Yatırdım kuzum normalde asla ben yanına yatmadan yatmaz kozar adam yerine koymuyon der hiç uykum yok derim yinede yatardim olmazsada şimdi biraz alıştı tabi orgu falan bisoler yaoarken ama yatarken erkenden uykuya daliyor o hemen bemde gelmediginden tele bakıyorum burayı bilmiyor o ayrı mesele:) düzeldi şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?