- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.721
Efendim tatlı annem
Amaan akşama kadar örtmenim lafı yetiyor:)) Onun dısında istediğinizi diyiverin:))Ben ankarada oturuyordum bebe magzasi tekstil falan tasininca bıraktım 2 sene oldu. Ogretmenim mi diyelim ozaman :)
Nerelisin :)Amaan akşama kadar örtmenim lafı yetiyor:)) Onun dısında istediğinizi diyiverin:))
Off offf iste bende kalkacam ama ne zsmanBenimde çıktı arıza geldi ordan bi çay icio gelcek bende bulasik duruyor kalkcamda nezaman ama :)
Burasi güzel ya komsularim teyzeler camimde guzel hem kuran ogreniyom hemde cay sati var bisilee yiyoruz hocayla hergun sohbet falan sonra lif igne oyasi evde kendime sonra arada teyzeler çağırır komsular biri cay koyar bbiri tatli pohca hep cagirirlar boş birakmiyorlar vakit güzel senjn neler yaptın gittin mi nisanlinla girustunuzmu.:) iyi kuzumm :) ellerine sağlık. Nasıl geçiyo günün neler yapıyosun :)
Yemekden sonra bi ağırlık çöküyor ya :)))Off offf iste bende kalkacam ama ne zsman)
Denizli. Siz?Nerelisin :)
Çalışmıyosan kalsın aman yarın yaparsın :)Off offf iste bende kalkacam ama ne zsman)
Napiyon ne ediyon bacim gorusemedik.Efendim tatlı annem
Aynen haklısın canum bidenem kuzum derim:) ne ogretmenj acep.Amaan akşama kadar örtmenim lafı yetiyor:)) Onun dısında istediğinizi diyiverin:))
Calismiyorum bu uyusuklukla sanirum yarina kalacak :))zaten bebiste uyandiÇalışmıyosan kalsın aman yarın yaparsın :)
Oh kuzum benim iyi uğraş oluyo sana.Burasi güzel ya komsularim teyzeler camimde guzel hem kuran ogreniyom hemde cay sati var bisilee yiyoruz hocayla hergun sohbet falan sonra lif igne oyasi evde kendime sonra arada teyzeler çağırır komsular biri cay koyar bbiri tatli pohca hep cagirirlar boş birakmiyorlar vakit güzel senjn neler yaptın gittin mi nisanlinla girustunuzmu.
Kahramanmaraş Gaziantep öyle :))Denizli. Siz?
İyilik aynı kuzu, sen neler yapıyorsun :)Napiyon ne ediyon bacim gorusemedik.
Aman iyi olun kuzum hep ole olursinuz somradan bozulanlardan olmasinda:))Oh kuzum benim iyi uğraş oluyo sana.
Yok balımm nişanlım gelmedi gelemez kolay kolay düğüne kadar. İzin alması sıkıntı. Annesi babasıyla beraber gittik :) güzel geçti çok şükür annesini de seviyorum keyifliydi :)
:) bebiş kaç aylık :)Calismiyorum bu uyusuklukla sanirum yarina kalacak :))zaten bebiste uyandi
Bende aynı kuzu hayata devam kkda takilmaca .İyilik aynı kuzu, sen neler yapıyorsun :)
5 ay 10 gunluk:)):) bebiş kaç aylık :)
Türkçe. Calıstığım yerde komşuluk pek yok. Ben de pek iyi komşu oldugumu söyleyemem :)) Nerede çalıstığımı sorma:)) Memleketime bayaa uzağım senin gibi.Aynen haklısın canum bidenem kuzum derim:) ne ogretmenj acep.
Ben erzurumu bilmem dogma büyüme ankara 1 sene kayinvalideyle oturduk aileler ankarada bende esimle safran bolu karabuke taşındik bende turkce edebiyat severim:)Türkçe. Calıstığım yerde komşuluk pek yok. Ben de pek iyi komşu oldugumu söyleyemem :)) Nerede çalıstığımı sorma:)) Memleketime bayaa uzağım senin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?