MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.741
Maraşlı arkadaşlar var. Iyi insanlar. Yeni dondurmam geldi Maraştan. Oranin tadıni alunca burda yiyemez olduk.Kahramanmaraş Gaziantep öyle :))
Ne bilym kuzum ya bozulmaz inşallah. Çok benzetiyorum kendime. İyi niyetli dobra bi insan. Bozulmasın isterim :)) babası da öyle tatlı insanlar :)Aman iyi olun kuzum hep ole olursinuz somradan bozulanlardan olmasinda:))
Oyy :) Allahım hayırlı uzun ömür versin inşallah. Size, vatana hayırlı evlat olur inşallah :)5 ay 10 gunluk:))
Amin amin insallah:)Oyy :) Allahım hayırlı uzun ömür versin inşallah. Size, vatana hayırlı evlat olur inşallah :)
:)) çok isterdim Türkçe ya da coğrafya öğretmeni olmayı :))Türkçe. Calıstığım yerde komşuluk pek yok. Ben de pek iyi komşu oldugumu söyleyemem :)) Nerede çalıstığımı sorma:)) Memleketime bayaa uzağım senin gibi.
Geldim bacım
:) Allah razı olsun :) tanıştığım ilk denizlili arkadaşımsın :)))Maraşlı arkadaşlar var. Iyi insanlar. Yeni dondurmam geldi Maraştan. Oranin tadıni alunca burda yiyemez olduk.
Yeni yeni kıpırdanma zamanı.5 ay 10 gunluk:))
Şimdiki aklım o zamanlarda olsa Türkçeyi seçmezdim. Bana çok dediler ama seviyorum uleeen diyip gittik:)) Iyi hoş severek yapıyorum fakat angarya işi çok. Diger dersler gb dersini anlat bitsin diyemiyorsun.:)) çok isterdim Türkçe ya da coğrafya öğretmeni olmayı :))
Sen çalısıyor musun?:)) çok isterdim Türkçe ya da coğrafya öğretmeni olmayı :))
Allah Allah neden kiiYeni yeni kıpırdanma zamanı.
Şimdiki aklım o zamanlarda olsa Türkçeyi seçmezdim. Bana çok dediler ama seviyorum uleeen diyip gittik:)) Iyi hoş severek yapıyorum fakat angarya işi çok. Diger dersler gb dersini anlat bitsin diyemiyorsun.
Oluyor arada sıkıntılar. İş işte kalsın.Allah Allah neden kii
Yok canım evdeyim. Bankacılık bi de iktisat mezunuyum evdeyim şimdi. KPSS ye hazırlandım güzel değil sonuç. matematikten destek alıp tekrar hazırlanıcam. Evlilik var Allah nasip ederse yerleştiğim yerde bankalara başvuru yaparım diyorum bakalım hayırlısı inşallah. Bankacılık istemiyorum açıkçası ama. Sanki iş kapıda bekliyo orası ayrı da :))Sen çalısıyor musun?
Tabi her meslekte var. Öğretmenlikte çok zor. Allah kolaylık versinOluyor arada sıkıntılar. İş işte kalsın.
Katdesim de senin gb. Sinava girdi tercihleri bekliyordu. Evde sıkıldı. Iskura başvurup ise girdi. Tercih zamanı beraber yapacağız tercihini. Puanın nasıl. Kaç aldın?Yok canım evdeyim. Bankacılık bi de iktisat mezunuyum evdeyim şimdi. KPSS ye hazırlandım güzel değil sonuç. matematikten destek alıp tekrar hazırlanıcam. Evlilik var Allah nasip ederse yerleştiğim yerde bankalara başvuru yaparım diyorum bakalım hayırlısı inşallah. Bankacılık istemiyorum açıkçası ama. Sanki iş kapıda bekliyo orası ayrı da :))
çukur izliyom tatlı annem sen napiyon
Bölümü neydi kardeşinin. 69 aldımKatdesim de senin gb. Sinava girdi tercihleri bekliyordu. Evde sıkıldı. Iskura başvurup ise girdi. Tercih zamanı beraber yapacağız tercihini. Puanın nasıl. Kaç aldın?
Kamu yönetimi fakat alandan hazırlanmadı.Bölümü neydi kardeşinin. 69 aldım
Dügün ne zamana?Bölümü neydi kardeşinin. 69 aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?