MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.681
Bir buçuk yaşında. Sen kaç yaşındasın? Denizlili misin diye bodoslama soracağım:)) 20 görünce dayanamıyorum:))Amin canım amin kac yaşında fistik:)
Oh ohh ne güzel valla. Seninde ellerine sağlık :) bende takıntı gibi oldu ya mutfakta her bulaşıkları makineye dizdiğimde kendimi dolaplari falan ovarken buluyorum her yerin tozunu mozunu alıp öyle çıkıyorum sinir oluyorum kendimeBen dun biraz is yaptım adam yokken bugunde dinlenme molasi verdim yarın mutfak temizliycem bende dip köşe. Bugün camiye kursa gittim lif falan oyalaniyom kuzum kendime yemekde vardi rahatım bugün ellerine sağlık mis olmuştur.
Maşallah size. Bu temizlik modunu bana takmayı unutmuşlar galiba:)) azıcık sizden esinlenirim belkiBen dun biraz is yaptım adam yokken bugunde dinlenme molasi verdim yarın mutfak temizliycem bende dip köşe. Bugün camiye kursa gittim lif falan oyalaniyom kuzum kendime yemekde vardi rahatım bugün ellerine sağlık mis olmuştur.
Maşaĺah azıcık bana da bulaştırın:))Oh ohh ne güzel valla. Seninde ellerine sağlık :) bende takıntı gibi oldu ya mutfakta her bulaşıkları makineye dizdiğimde kendimi dolaplari falan ovarken buluyorum her yerin tozunu mozunu alıp öyle çıkıyorum sinir oluyorum kendime
Ben 22 olcak 21 de buraya kayit olurken yaşım canım bartinkiyim aslen erzurum kendim.:)Bir buçuk yaşında. Sen kaç yaşındasın? Denizlili misin diye bodoslama soracağım:)) 20 görünce dayanamıyorum:))
Ayy bence hiç bulaşmasın ya iyi bişe değil ki boşuna kendini yorarsın :))Maşaĺah azıcık bana da bulaştırın:))
Bazen burdan bulasıyor kuzu:))Maşallah size. Bu temizlik modunu bana takmayı unutmuşlar galiba:)) azıcık sizden esinlenirim belki
Kiz pasaklimi olsun yani:))Ayy bence hiç bulaşmasın ya iyi bişe değil ki boşuna kendini yorarsın :))
Maşallah tekrardan.Ben 22 olcak 21 de buraya kayit olurken yaşım canım bartinkiyim aslen erzurum kendim.:)
Bendede düzenli olcak zaten dolaplar duzenli olduğundan isim çabuk bitiyor sil sil koy :)Oh ohh ne güzel valla. Seninde ellerine sağlık :) bende takıntı gibi oldu ya mutfakta her bulaşıkları makineye dizdiğimde kendimi dolaplari falan ovarken buluyorum her yerin tozunu mozunu alıp öyle çıkıyorum sinir oluyorum kendime
Yaş olmuş 32. Bu saatten sonra zor o :))))Bazen burdan bulasıyor kuzu:))
Aynen öyle düzenn önemliiiiBendede düzenli olcak zaten dolaplar duzenli olduğundan isim çabuk bitiyor sil sil koy :)
Su utu uyuz ediyir sadece ))) arkadasda utuye bayılıyor.Aynen öyle düzenn önemliiii
Ooo sen tam yasinda dinamik azimlisin ne ole kendini yaslandirma geçsin genç. Ne 50 liler gördük burdaaYaş olmuş 32. Bu saatten sonra zor o :))))
Ay evet seven çok duydumSu utu uyuz ediyir sadece ))) arkadasda utuye bayılıyor.
Aynen benim sadece gömlek oda esim pek giymez ama bi giydinmu onu cikar onu dene koy tekrar duzenld utule yazin cikarAy evet seven çok duydumbende bazen seviyorum amaa çokkk bazennn onuda biriktirmemek lazim yoksaa ohooo
Tatlimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?