- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.781
Tarih belirlemedik kuzum ya henüz :) eşyaları alıyoruz yavaş yavaş :)Dügün ne zaman kiz
Iyi hadi bakalimTarih belirlemedik kuzum ya henüz :) eşyaları alıyoruz yavaş yavaş :)
:) :) tamam kuzumm inşallah :) :)Iyi hadi bakalimdügün olursa haberimiz olsun kiz bide burda kutlama yapalim
Hiic kuzum hep ayni kizimla ilgileniyorum :) gittikce yaramazlasiyor:) :) tamam kuzumm inşallah :) :)
Sen nasılsın napiyosun :)
Merhaba. Kaç yaşında bebeginiz?Hiic kuzum hep ayni kizimla ilgileniyorum :) gittikce yaramazlasiyor
Canim 10 aylik olucak yarinMerhaba. Kaç yaşında bebeginiz?
Maşallah. Rabbim sağlıķla büyütmeyi nasip etsin.Canim 10 aylik olucak yarin
Günaydın canimm.Günaydın canlarım :)
Oh iyi yapiyon bincukHiic kuzum bende kizimla odasinda oturuom oda oyuncaklariyla oynuyor :) kahve iciyorum
Günaydın kuzum.Selam kızlar . Bakıyordum anca yazabildim.
Bugun neler yapacaksın? Hava yağmurlu ve kapalı yemek yapmam lazım, hala oturuyorum:))) Yemekte ne var canım?Günaydın canimm.
Oh iyi yapiyon bincuk
Günaydın kuzum.
Amiiin tsk ederim :) seninde bebisin varmi?Maşallah. Rabbim sağlıķla büyütmeyi nasip etsin.
17 aylık bir kızim var. Simdi ogle uykusunda :)) Bu arada yemek yapayim diyorum.Amiiin tsk ederim :) seninde bebisin varmi?
:) maşallah canım :) ne tatlıdır şimdiHiic kuzum hep ayni kizimla ilgileniyorum :) gittikce yaramazlasiyor
Günaydın kuşummGünaydın canimm.
Oh iyi yapiyon bincuk
Günaydın kuzum.
Gün çoktan aydı da gerçi :) ne tembelim ya sabahları uyanamıyorum hava karanlık oluyo. Herkes öyledir gerçi.Günaydın canimm.
Oh iyi yapiyon bincuk
Günaydın kuzum.
Selam canım :)Selam kızlar . Bakıyordum anca yazabildim.
Ne yapıyorsun?Selam canım :)
Konu neker yaoiyonuz nasıl gidiyor gununuz menuker ne:)selam çıktım geldim konu ne
Taze fasulyem var pilav vardi bitti yanina makarna yapcam çorba.Bugun neler yapacaksın? Hava yağmurlu ve kapalı yemek yapmam lazım, hala oturuyorum:))) Yemekte ne var canım?
7 7 bucuk gibi kalkiyim 8 e ancaknaydinlaniyor.Gün çoktan aydı da gerçi :) ne tembelim ya sabahları uyanamıyorum hava karanlık oluyo. Herkes öyledir gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?