- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.801
Ay bi görsen teyzesi :) tontisim fildir fildir firtina gibi:) maşallah canım :) ne tatlıdır şimdi
Allah bagislasin canim :) waaaaw hamaret anne neler var yemege :))) ben firinda tavuk gögüsü yapicam17 aylık bir kızim var. Simdi ogle uykusunda :)) Bu arada yemek yapayim diyorum.
Kolay gelsin. Karnabahar yemeği yaptım kızımla ikimize. Eşim ne yiyecek hiçbir fikrim yok:))Allah bagislasin canim :) waaaaw hamaret anne neler var yemege :))) ben firinda tavuk gögüsü yapicam
Ooooo karnabahar en sevidimmmm ve brokoliKolay gelsin. Karnabahar yemeği yaptım kızımla ikimize. Eşim ne yiyecek hiçbir fikrim yok:))
Teşekkürler :) yanına pratik başka ne yapabilirim? Makarna olur mu?Ooooo karnabahar en sevidimmmm ve brokoliaffiyet olsun efenimmmm
Afiyet sifa olsunben yine kacirdim :)Inşallah istedigin gönlüne gore olsun kuzum
Nasılsın neler yapiyon bacim:)
Bende tvbizliyordum herof gelince ciktik bubarada Günaydın kuzum kahvaltı yapiyorum adami gönderdik:)
Günaydın canım
ih ne guzel bende sukur kuzu isler guclee GÜNAYDIN bubarada:)
Bende iyiyim kuzum kahvalti yapiyoirum şuan :)
Selam canimm
Şükür kuzum bende iyiyim Günaydın bu arada kahvaltı yapıyorum şuan:)
Geçmiş olsun kuzum hassassin demek sen balin tez atlatirsin inşallah kuzum ihkamur falan iç.
Canim Günaydın iyiyim balim sen napayım
Günaydın kuzum kahvaltı suan:)
Napiyon nasılsın kuzum♥
Pilav severim ben karnabaharin yanina :) bide sarimsakli yogurt ve vegeta biraz üstüne hmmmmmm affiyet olsun :)))Teşekkürler :) yanına pratik başka ne yapabilirim? Makarna olur mu?
Kusura bakmayınız kızlar.Ne yapıyorsun?
Hoşgeldinselam çıktım geldim konu ne
:) maşallah canımm.Ay bi görsen teyzesi :) tontisim fildir fildir firtina gibitam yaramaz
Sıhhatler olsun şimdiden. Yemeği yedik, bulaşık faslına geçecegim insallah. Kendi kendini yıkayan tencere tabak çatal kaşık olsa süper olacak :)Kusura bakmayınız kızlar.
Kuzenim geldi öyle dışarı çıkıp geldik canım bizde de çay içtik şimdi yolcu ettim duşa giricem.
Napıyosunuz :)
Iyi erken uyanıyosun canımTaze fasulyem var pilav vardi bitti yanina makarna yapcam çorba.
7 7 bucuk gibi kalkiyim 8 e ancaknaydinlaniyor.
Sağ ol :)Sıhhatler olsun şimdiden. Yemeği yedik, bulaşık faslına geçecegim insallah. Kendi kendini yıkayan tencere tabak çatal kaşık olsa süper olacak :)
Nuuur dügünden sonra patir patir digur kiz sen yaparsin:) maşallah canımm.
Çok seviyorum çocukları
:)) Aa niye öyle dedin kuzum :)) yok hepsiyle baş edemem yavaş yavaşNuuur dügünden sonra patir patir digur kiz sen yaparsin
Gönlüm ufak tefek cinayetlerde ama annem kadını açtı onu izliyorum :)Mutfağı topladım. Simdi bir seyler içmek istiyorum fakat ne içecegime karar vermedim. Kız uyusa da dizimin finalini izlesem :)) sizlerin dizi var mı?
Minyonlara takıldık :)))Neler yapıyosunuz bakiiymm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?