- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.861
Ay buralardayim.cnm son aya giriyorum artik sorunum yokta yinede huzursuzluk yapiyo tabi paşamiz@Boncukhanimgulse14 @Pembegomlek efisn Eses07 Esseteacher @Glsmkck immzaben ilginc Kiz Kartalice42 Oeksuez N Nnuurrr Senden Gelen @Mirac Aselim T Temmuz07 @Sumeyye-F @Smdm Zeytintanem Zeynepcikcik
Nerelerdesiniz Canlar bir ses verin özlendiniz
Kuzum ♥@Boncukhanimgulse14 @Pembegomlek efisn Eses07 Esseteacher @Glsmkck immzaben ilginc Kiz Kartalice42 Oeksuez N Nnuurrr Senden Gelen @Mirac Aselim T Temmuz07 @Sumeyye-F @Smdm Zeytintanem Zeynepcikcik
Burdayim canim cocukla ugrasiyorum sen ne yapiyon nasilsin nurum@Boncukhanimgulse14 @Pembegomlek efisn Eses07 Esseteacher @Glsmkck immzaben ilginc Kiz Kartalice42 Oeksuez N Nnuurrr Senden Gelen @Mirac Aselim T Temmuz07 @Sumeyye-F @Smdm Zeytintanem Zeynepcikcik
Hayirli aksamlar tatlimHayırlı aksamlar kızlar.
Nasılsın kuzum neler yapiyorsun.Hayirli aksamlar tatlim
Bende biraz yogundum kuran okutmustum camide hazirlik falan şimdi yemek yaptim oturuyorum adami bekliyorum canım.Iyim sukur cocukla ugrasiyorum tatli tatli:)) sen ne yapiyin nasilsin canim
Allah kabul etsin canim kolay gelsin. Benimde esim cikti bebiste uyudu cay yaptim cekirdekle birlikte iciyorum. Ne yapayim cikma dedim cikti deli mi ne:))Bende biraz yogundum kuran okutmustum camide hazirlik falan şimdi yemek yaptim oturuyorum adami bekliyorum canım.
Yine gidiyormu arkadaslara kahvemi yoksam oturmalarmi mac mi biara bizimkide iş için di aşırı olmaya baslamsti ama birakti toplanmiyorlar evide ihmal ediyorlar böle yaparak beraber yeyp icsenizAllah kabul etsin canim kolay gelsin. Benimde esim cikti bebiste uyudu cay yaptim cekirdekle birlikte iciyorum. Ne yapayim cikma dedim cikti deli mi ne:))
Yok cok sukur kahveye gitmiyor. Arkadasinin playstation salonu var yanina gidiyor. Cok degil haftada bir iki defa gidiyor. Iste o bile fazla geliyor bana. Bana kalsa evden cikmasini istemem ama karismiyorum sık bogaz yaptigim zaman tartisiyoruz. Haftada bir iki defa cikiyorum katisma diyor. Bende artik karismiyorum suratta asmiyorum.Yine gidiyormu arkadaslara kahvemi yoksam oturmalarmi mac mi biara bizimkide iş için di aşırı olmaya baslamsti ama birakti toplanmiyorlar evide ihmal ediyorlar böle yaparak beraber yeyp icseniz
Bende oleydım kuzu onlarda isten biraz bulanıyor biz kadin kadına hersey yapioz otur kalk biraz dinlenmek isterler arada bir olur :)Yok cok sukur kahveye gitmiyor. Arkadasinin playstation salonu var yanina gidiyor. Cok degil haftada bir iki defa gidiyor. Iste o bile fazla geliyor bana. Bana kalsa evden cikmasini istemem ama karismiyorum sık bogaz yaptigim zaman tartisiyoruz. Haftada bir iki defa cikiyorum katisma diyor. Bende artik karismiyorum suratta asmiyorum.
Oyle valla insan alisiyormus herseye:)Bende oleydım kuzu onlarda isten biraz bulanıyor biz kadin kadına hersey yapioz otur kalk biraz dinlenmek isterler arada bir olur :)
Seviliyorsun canim benim@Boncukhanimgulse14 @Pembegomlek efisn Eses07 Esseteacher @Glsmkck immzaben ilginc Kiz Kartalice42 Oeksuez N Nnuurrr Senden Gelen @Mirac Aselim T Temmuz07 @Sumeyye-F @Smdm Zeytintanem Zeynepcikcik
@Boncukhanimgulse14 @Pembegomlek efisn Eses07 Esseteacher @Glsmkck immzaben ilginc Kiz Kartalice42 Oeksuez N Nnuurrr Senden Gelen @Mirac Aselim T Temmuz07 @Sumeyye-F @Smdm Zeytintanem Zeynepcikcik
Çok sevindim kuzum, hadi bakalım hayırlı doğumlar olsun , sağlıkla gelsin paşamızAy buralardayim.cnm son aya giriyorum artik sorunum yokta yinede huzursuzluk yapiyo tabi paşamiz
.. oyle 5 dk bakip cikiyorum sen nasilsn
BalımKuzum ♥
Yerime öp annesi kokla; Bende iyiyim canım; benim cadıyla uğraşıyorum yaramazlığı üstünde yineBurdayim canim cocukla ugrasiyorum sen ne yapiyon nasilsin nurum
Sende canim seviliyorsunSeviliyorsun canim benim
Ooo iyi bakalım; çok sevindim canim sen hep neşeli mutlu ol , hep gül canim..Ay ne güzel buraya etiketlenmek. Mutlu oldum gece gece Allah da sizi mutlu etsin. Valla ben nerelerdeyim ne yapıyorum bilmiyorum sürekli birşey çıkıyor şehir değiştiriyorum :) biraz kendime bakmaya verdim dün spora başladım günde 10 dk nereye kadar gidecek bakalım eşimle iddiaya girdik 20 ocakta 20 şınav çekeceğim daha yarım olmuyor 20 ne cesaret acaba
Sen neler yapıyorsun
Sgl cnmm benm aminnnn .... Yaman olcak adi insÇok sevindim kuzum, hadi bakalım hayırlı doğumlar olsun , sağlıkla gelsin paşamızbende iyiyim kuzumm kızımla oyun oynuyoruz öyle vakit geçiriyoruz...
Adini ne karar verdin? Belli mi...
Balım
Yerime öp annesi kokla; Bende iyiyim canım; benim cadıyla uğraşıyorum yaramazlığı üstünde yine
Sende canim seviliyorsun
Ooo iyi bakalım; çok sevindim canim sen hep neşeli mutlu ol , hep gül canim..
Spora başlaman iyi olmuş, kendini iyi hissedersin
İddia diyosun, sıkı çalış o halde başarılar..
Bende ne yapayım; kızımla uğraşıyorum yaramazlığı üstünde yine..
Çok güzelmiş Yaman bir delikanlı olur inşAllah..Sgl cnmm benm aminnnn .... Yaman olcak adi ins
Aminnnm cnmm insss duzgun insan olsunda yeterki..Çok güzelmiş Yaman bir delikanlı olur inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?