Bende biraz yogundum kuran okutmustum camide hazirlik falan şimdi yemek yaptim oturuyorum adami bekliyorum canım.
Allah kabul etsin canim kolay gelsin. Benimde esim cikti bebiste uyudu cay yaptim cekirdekle birlikte iciyorum. Ne yapayim cikma dedim cikti deli mi ne:))

Allah kabul etsin canim kolay gelsin. Benimde esim cikti bebiste uyudu cay yaptim cekirdekle birlikte iciyorum. Ne yapayim cikma dedim cikti deli mi ne:))
Yine gidiyormu arkadaslara kahvemi yoksam oturmalarmi mac mi biara bizimkide iş için di aşırı olmaya baslamsti ama birakti toplanmiyorlar evide ihmal ediyorlar böle yaparak beraber yeyp icseniz

Yine gidiyormu arkadaslara kahvemi yoksam oturmalarmi mac mi biara bizimkide iş için di aşırı olmaya baslamsti ama birakti toplanmiyorlar evide ihmal ediyorlar böle yaparak beraber yeyp icseniz
Yok cok sukur kahveye gitmiyor. Arkadasinin playstation salonu var yanina gidiyor. Cok degil haftada bir iki defa gidiyor. Iste o bile fazla geliyor bana. Bana kalsa evden cikmasini istemem ama karismiyorum sık bogaz yaptigim zaman tartisiyoruz. Haftada bir iki defa cikiyorum katisma diyor. Bende artik karismiyorum suratta asmiyorum.

Bende oleydım kuzu onlarda isten biraz bulanıyor biz kadin kadına hersey yapioz otur kalk biraz dinlenmek isterler arada bir olur :)

Ay ne güzel buraya etiketlenmek. Mutlu oldum gece gece Allah da sizi mutlu etsin. Valla ben nerelerdeyim ne yapıyorum bilmiyorum sürekli birşey çıkıyor şehir değiştiriyorum :) biraz kendime bakmaya verdim dün spora başladım günde 10 dk nereye kadar gidecek bakalım eşimle iddiaya girdik 20 ocakta 20 şınav çekeceğim daha yarım olmuyor 20 ne cesaret acaba

Sen neler yapıyorsun

Ay buralardayim.cnm son aya giriyorum artik sorunum yokta yinede huzursuzluk yapiyo tabi paşamiz
.. oyle 5 dk bakip cikiyorum sen nasilsn
Çok sevindim kuzum, hadi bakalım hayırlı doğumlar olsun , sağlıkla gelsin paşamız bende iyiyim kuzumm kızımla oyun oynuyoruz öyle vakit geçiriyoruz...
Adini ne karar verdin? Belli mi...

Balım
Burdayim canim cocukla ugrasiyorum sen ne yapiyon nasilsin nurum
Yerime öp annesi kokla; Bende iyiyim canım; benim cadıyla uğraşıyorum yaramazlığı üstünde yine
Seviliyorsun canim benim
Sende canim seviliyorsun
Ooo iyi bakalım; çok sevindim canim sen hep neşeli mutlu ol , hep gül canim..
Spora başlaman iyi olmuş, kendini iyi hissedersin
İddia diyosun, sıkı çalış o halde başarılar..

Bende ne yapayım; kızımla uğraşıyorum yaramazlığı üstünde yine..

Sgl cnmm benm aminnnn .... Yaman olcak adi ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…