- 17 Şubat 2018
- 196
- 7.943
- 58
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.901
Sagol canim gorusutuz iyi gecelerAynen canim uyuda dinlen.. iyi geceler grsrz yine
Manzara cizimleri , avatar cizimi , hat yazısı her telden hobi olarak yapıyorum masallah ben daha çocuk sahibi değilimResim derken canim, ne resimleri çiziyorsun mesela??
Benimde bir kızım var onunla uğraşıyorum onu büyütüyorum..
Hayırlı olsun o zaman, Allah mesut etsin bir ömür boyu , hamarat hatunsun demek .. İnşAllah tez zamanda Rabbim nasip etsin ...İyi yapıyosun canım olsun. Neler yapıyım vallahi daha önce çalışıyordum çalışmıyorum 8 ay önce evlendim şükür yemek tatlı börek çörek yapıyorum canım sıkıldıkça sonra da yiyoruzkitap okumayı severim. Ve bir de bebeğimiz istiyoruz olsun te böyle ben. Sen naparsın
Allah bağışlasın canımHayırlı olsun o zaman, Allah mesut etsin bir ömür boyu , hamarat hatunsun demek .. İnşAllah tez zamanda Rabbim nasip etsin ...
Bende evliyim bir kızım var iki yaşına girecek inşAllah..
Çalışmıyorum bende evdeyim, kızımı büyütüyorum öyle günler geçiyor canim...
Ooo güzelmiş...Manzara cizimleri , avatar cizimi , hat yazısı her telden hobi olarak yapıyorum masallah ben daha çocuk sahibi değilim
Sağol canim..Amin Canim..hepimiz mutlu olalım..Allah bağışlasın canımdarısı başıma sen de hep mutlu ol 
Yok canım cizmedim ama aklımda onu da çizicem ben hafızim ezberlerimi sağlıyorum.Ooo güzelmiş...Avatarını kendin mi çizdin?? Yoksa..
Resim öğretmeni mi yoksa ögrencimisin??
Yeni yılda da kimin gönlünden ne geçiyorsa gerçek oluversinSağol canim..Amin Canim..hepimiz mutlu olalım..
Bu arada avatar resmin çok güzel ablam küçükken onun hayranıydı..Allah bağışlasın canımdarısı başıma sen de hep mutlu ol 
Teşekkürler canım benim ben hala hayranıyımBu arada avatar resmin çok güzel ablam küçükken onun hayranıydı..
İste bu daha güzelmiş yetenekli hatunsun desene..Yok canım cizmedim ama aklımda onu da çizicem ben hafızim ezberlerimi sağlıyorum.
Düşük yaptım ondan sonra resime sardım etrafımdakiler de bu yeteneğini değerlendir diyince yoğunlaştım baya öyle yani aslında hiç alakam yok kafa dağıtmak için bir nevi terapi
Hayran olunacak gibi de var zaten Türk sinemasının SultanıTeşekkürler canım benim ben hala hayranıyım
1,5 sene canım teşekkür ederim öyleyim sanırımİste bu daha güzelmiş yetenekli hatunsun desene..
Çok üzüldüm canim, ne kadarlık evlisin ki??
Bende bayılıyorum çok güzel gerçektenTeşekkürler canım benim ben hala hayranıyım
Daha evleneli ne olmuş ki , olur canim üzülme yeter ki umudunu kaybetme..!! Benim kızda gelmek icin acele etmedi tüp bebektir..1,5 sene canım teşekkür ederim öyleyim sanırım
Amiin canim amiin.. 2019’da dileklerimiz kabul olsun..Yeni yılda da kimin gönlünden ne geçiyorsa gerçek oluversin
2 dusugum var canım ayrıca bol boool iğne fobim var kendimi toplayınca araştırma yaptırıp öyle deneyeceğim tekrardan inşallah senin kızını da Rabbim bagislasinDaha evleneli ne olmuş ki , olur canim üzülme yeter ki umudunu kaybetme..!! Benim kızda gelmek icin acele etmedi tüp bebektir..
Amin canim..Gerekenleri yap da sonrası icin bol bol dua edelim Rabbim ol derse olur inşAllah..2 dusugum var canım ayrıca bol boool iğne fobim var kendimi toplayınca araştırma yaptırıp öyle deneyeceğim tekrardan inşallah senin kızını da Rabbim bagislasin
Canim gittin mi? Yoksa.!!!Teşekkürler canım benim ben hala hayranıyım
Gerçekten bu iğne fobisinden bıktım bayılıyorum görünce tansiyon yerle bir oluyor inşallah canım insallahAmin canim..Gerekenleri yap da sonrası icin bol bol dua edelim Rabbim ol derse olur inşAllah..
iğne fobin olmasi kötü ya!! Bakarsin kendiliğinden olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?