Hayırlı olsun o zaman, Allah mesut etsin bir ömür boyu , hamarat hatunsun demek .. İnşAllah tez zamanda Rabbim nasip etsin ...
Bende evliyim bir kızım var iki yaşına girecek inşAllah..
Çalışmıyorum bende evdeyim, kızımı büyütüyorum öyle günler geçiyor canim...

Allah bağışlasın canım darısı başımasen de hep mutlu ol

Ooo güzelmiş... Avatarını kendin mi çizdin?? Yoksa..

Resim öğretmeni mi yoksa ögrencimisin??
Yok canım cizmedim ama aklımda onu da çizicem ben hafızim ezberlerimi sağlıyorum.
Düşük yaptım ondan sonra resime sardım etrafımdakiler de bu yeteneğini değerlendir diyince yoğunlaştım baya öyle yani aslında hiç alakam yok kafa dağıtmak için bir nevi terapi

İste bu daha güzelmiş yetenekli hatunsun desene..
Çok üzüldüm canim, ne kadarlık evlisin ki??

Daha evleneli ne olmuş ki , olur canim üzülme yeter ki umudunu kaybetme..!! Benim kızda gelmek icin acele etmedi tüp bebektir..
2 dusugum var canım ayrıca bol boool iğne fobim var kendimi toplayınca araştırma yaptırıp öyle deneyeceğim tekrardan inşallah senin kızını da Rabbim bagislasin

2 dusugum var canım ayrıca bol boool iğne fobim var kendimi toplayınca araştırma yaptırıp öyle deneyeceğim tekrardan inşallah senin kızını da Rabbim bagislasin
Amin canim..Gerekenleri yap da sonrası icin bol bol dua edelim Rabbim ol derse olur inşAllah..
iğne fobin olmasi kötü ya!! Bakarsin kendiliğinden olur..

Amin canim..Gerekenleri yap da sonrası icin bol bol dua edelim Rabbim ol derse olur inşAllah..
iğne fobin olmasi kötü ya!! Bakarsin kendiliğinden olur..
Gerçekten bu iğne fobisinden bıktım bayılıyorum görünce tansiyon yerle bir oluyor inşallah canım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…