- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.921
Çocukken hiç mi iğne olmadın??Gerçekten bu iğne fobisinden bıktım bayılıyorum görünce tansiyon yerle bir oluyor inşallah canım insallah
Burdaym canımmmCanim gittin mi? Yoksa.!!!
Ilk okulda 3 hemşire 1 öğretmen koskoca sınıfta beni sıkıştirdilar aşı yapmak için tramva kaldı 5 yaşında bile ozamanlar evler dolasilirdi aşı yapmak için annemin saçını başıni dagittigimı hatırlıyorum hep vardı bu nikah için kan veridigimde bile saglikocagini ayağa kaldırdım maalesef istemsiz tepkiler veriyorum korkudanÇocukken hiç mi iğne olmadın??
Hani çocukları korkuturlar ya ! Yaramazlık yapınca sana iğne yaparim diye acaba sen de öyle bir şey mi yaşadın??
Kahve yaptım kendimeCanim gittin mi? Yoksa.!!!
Ohh afiyet olsun bide ben mi yapsam zaten gece uykusu sıfırKahve yaptım kendime
Teşekkürler canım yap yap iyi oluyoOhh afiyet olsun bide ben mi yapsam zaten gece uykusu sıfır
Hani derler ya! Korkularının üzerine git diye ..Ilk okulda 3 hemşire 1 öğretmen koskoca sınıfta beni sıkıştirdilar aşı yapmak için tramva kaldı 5 yaşında bile ozamanlar evler dolasilirdi aşı yapmak için annemin saçını başıni dagittigimı hatırlıyorum hep vardı bu nikah için kan veridigimde bile saglikocagini ayağa kaldırdım maalesef istemsiz tepkiler veriyorum korkudan
Oyle olacakHani derler ya! Korkularının üzerine git diye ..
İnşAllah gerek olmaz , olursa da mecbur yaptircan artık..
Bu saatte ..sana afiyet olsun canim..Kahve yaptım kendime
Gece kuşları siziOhh afiyet olsun bide ben mi yapsam zaten gece uykusu sıfır
Sağol canımm teşekkürler çok kötü bi kahve bağımlısıyım ama Türk kahvesi değilBu saatte ..sana afiyet olsun canim..
Iyi geceler tatlım gene görüşuruzKızlar yine konuşalım tamm mi ? Sizi ben yine etiketlerim...
Ben gidiyorum grsrz kendinize iyi bakın!!Kutsal Tiramisu Feminas
Tamam canım benim çok sağolasın. Tabikii her zamanKızlar yine konuşalım tamm mi ? Sizi ben yine etiketlerim...
Ben gidiyorum grsrz kendinize iyi bakın!!Kutsal Tiramisu Feminas
Bende cok sükürrrr :)) bende is ilanlarina bakiyordumİyiyim balım , sen nasılsın kızı uyutmaya çalışmaktayım
Buraya kesin yazarım sonucu :)Tamm kuzum.. Bakalım , ben seni tutuyorum...
Burdayım cnmm@Boncukhanim @gulse14 @Pembegomlek @efisn @Eses07 @Esseteacher H Huma Gulsum @immzaben @ilginc Kiz @Kartalice42Oeksuez @Nnuurrr @Senden Gelen @Mirac Aselim @Temmuz07 @Sumeyye-F @Smdm @Zeytintanem @Zeynepcikcik
Nerelerdesiniz Canlar bir ses verin özlendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?