- 3 Şubat 2018
- 402
- 691
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.941
Ilk okulda 3 hemşire 1 öğretmen koskoca sınıfta beni sıkıştirdilar aşı yapmak için tramva kaldı 5 yaşında bile ozamanlar evler dolasilirdi aşı yapmak için annemin saçını başıni dagittigimı hatırlıyorum hep vardı bu nikah için kan veridigimde bile saglikocagini ayağa kaldırdım maalesef istemsiz tepkiler veriyorum korkudan
CNN öncelikle geçmiş olsun benim üçüncü denemiş hala topikimiz gelmedi bendede pko var ve adet düzensizliği iki üç defa iğne oldum fakat bir sonuç yok bir kaç gün önce bir arkadaş (c-lf ballı kur) varmış bunu kullanmış ve ikinci kutuya gelmeden hamile kalmış ve adeti düzene girmiş ben birde onu deneyeceğim insaAllah size tavsiye ederim2 dusugum var canım ayrıca bol boool iğne fobim var kendimi toplayınca araştırma yaptırıp öyle deneyeceğim tekrardan inşallah senin kızını da Rabbim bagislasin
Sağol canım benim hamile kalmam da sıkıntı yok.çok şükür sadece düşük yaptım sanada geçmiş olsun Allah şifa versinCNN öncelikle geçmiş olsun benim üçüncü denemiş hala topikimiz gelmedi bendede pko var ve adet düzensizliği iki üç defa iğne oldum fakat bir sonuç yok bir kaç gün önce bir arkadaş (c-lf ballı kur) varmış bunu kullanmış ve ikinci kutuya gelmeden hamile kalmış ve adeti düzene girmiş ben birde onu deneyeceğim insaAllah size tavsiye ederim
AminSağol canım benim hamile kalmam da sıkıntı yok.çok şükür sadece düşük yaptım sanada geçmiş olsun Allah şifa versin
Nasılsın canim hayırlı CumalarBurdayım cnmm
Bende bazen kendime Türk kahvesi yaparım içerim bende severim .. Ama fazla tüketme herseyin fazlası zarar derler...Sağol canımm teşekkürler çok kötü bi kahve bağımlısıyım ama Türk kahvesi değil
Bende çok memnun oldumTamam canım benim çok sağolasın. Tabikii her zamantatlı uykular memnun oldum çok
Canim sen Almanya ‘daydin dimi, ne işi mesela ??Bende cok sükürrrr :)) bende is ilanlarina bakiyordum
Gel canim buyur gel seni etiketlerim geldiğimdeMerhaba bende katılabilirmiym
Canim o macunu bende görmüştüm instgrm da hatta bende almayı düşünmüştüm sonra tereddütte kaldım...CNN öncelikle geçmiş olsun benim üçüncü denemiş hala topikimiz gelmedi bendede pko var ve adet düzensizliği iki üç defa iğne oldum fakat bir sonuç yok bir kaç gün önce bir arkadaş (c-lf ballı kur) varmış bunu kullanmış ve ikinci kutuya gelmeden hamile kalmış ve adeti düzene girmiş ben birde onu deneyeceğim insaAllah size tavsiye ederim
Ses 1 2 deneme sesim geliyor muuu huuuhuuuu@Boncukhanimgulse14 @Pembegomlek @efisn Eses07 @Esseteacher H Huma Gulsum @immzaben @ilginc Kiz @Kartalice42 Oeksuez @Nnuurrr Senden Gelen @Mirac Aselim @Temmuz07 @Sumeyye-F @Smdm @Zeytintanem @Zeynepcikcik
Nerelerdesiniz Canlar bir ses verin özlendiniz
Aynen valla doğru dedin Allah yardımcın olsun canim benimSes 1 2 deneme sesim geliyor muuu huuuhuuuuben buralara girmem ışık hızıyla artik canim :) cocuklardan pek takılmıyorum buralara. sen nasilsin balım cimcime nasıl
Insallah canim sağol ses veririm ben sana her daim ❤Aynen valla doğru dedin Allah yardımcın olsun canim benimİki Melek’le güç ve sabırlar diliyorum sana ..
Bende iyiyim kuzumm, kız uyuyorda bir bakayım dedim arada bir ses ver özlüyorum sonra
Ayda 40 saat kuzum ... parttile gibi :) evet almanyada yasiyorumBende bazen kendime Türk kahvesi yaparım içerim bende severim .. Ama fazla tüketme herseyin fazlası zarar derler...
Bende çok memnun oldum
Canim sen Almanya ‘daydin dimi, ne işi mesela ??
İnşAllah bulursun kuzum
Gel canim buyur gel seni etiketlerim geldiğimde
Canim o macunu bende görmüştüm instgrm da hatta bende almayı düşünmüştüm sonra tereddütte kaldım...
Sen bi dene bakalım inşAllah faydası olur..
@Boncukhanimgulse14 @Pembegomlek @efisn Eses07 @Esseteacher H Huma Gulsum @immzaben @ilginc Kiz @Kartalice42 Oeksuez @Nnuurrr Senden Gelen @Mirac Aselim @Temmuz07 @Sumeyye-F @Smdm @Zeytintanem @Zeynepcikcik
Nerelerdesiniz Canlar bir ses verin özlendiniz
Hayırdır böylePek giremiyorum cnm
Bir koşuşturma gidiyor
Sen nasılsın
Hayırlı geceler kuzum.
Hayırdır böyleiyiyim canım bildiğin gibi uğraşıyorum Arada ses ver özlüyorum
Anladım canim, hayırlısı olsun bakalım..Ayda 40 saat kuzum ... parttile gibi :) evet almanyada yasiyorum
Mutlu değişiklikler olur inşAllah , bende kızı uyuttumda bakınıyorum..Rutin canım
hiçbir değişiklik yok
Bildiğin gibi işte
Sen nasılsın
Mutlu değişiklikler olur inşAllah , bende kızı uyuttumda bakınıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?