- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.141
Valla ben geçenlerde çok fena patladım baya sıkıntı çektim benimki biraz aşırıcı. Konum var bakabilirsin en son evden kovdum :/ gitti geldine yapacaz böyle bilemem
Sağol canım alsın valla balık sağlıktır :)Oh afiyet olsun kuzum uzuyormu seni bende dusunuyom belki balik al derim bende bakalım :)
Çok şükür canım,iyiyim,sen nasılsın ?:)@Reyyan__ @Pembeemzik @AnneAslan @pembehayaler @kahvesevmemben @RosSsS @Madammor @mahperi hatun @Minik kuzular-Adel- @balbocuuu Cennetul Mualla @sivastrabzon @nly92 @melankolimm @Psikolojik Deliii @Ada duru @Browni_intense @gulse14 @Kmsl Hnd @minnakhatun031 Jenna16 @ailemm @Miyav_su @terelelli34 Elif @Lilaseverr @bulca @minik meleklerim @Misss_laviniaaa @Eren61 @Rakika Finrod Felagund @EternaaLLove @Mucizemm1234 @Brunello Cicinelli @_Silent Scream_ Oeksuez @ehlimuhabbet @hizuran @basbelasiyim Memleketsevdalisi @Masmavi bir yol huhu kizceler me yapiyorsunuz ne edersiniz canlar muhabbetinizi özledim yaw♥
Sen napiosun örgüye devam ediyormusun :))Ahaha ne tatli ya guzel ama böle duyunca:)
Aynı bizde soğuk cekiyoz yagiyorda tutmadi hiç kuzum:)Yok kiz ne kari :) onun icin koye gitmek gerekir buraninda kisi basladi artik tabi aralik ayindan itibaren kuru soguk var hem güneş hem soguk vardi bugün.Merkeze kar yagmadigi icin koylere yagan karin sogugu geliyor ama kisi severim buranin yazi hic çekilmez :)
Insallah düzelir herkes yerini bilsin yani:)Bende yeniyim zamanla böyle mi olur bizde))
Benimkide ginlu olsun kadindan farki yok:)Ev işlerinde artık 1 numaralı yardımcım yaptım ben. Çorbayı karıştırıyor, odayı süpürüyor, çamaşırları sepete atıyor. Çalıştırıyorum
Ee ozamnda ben calisiyim bide senin işini yapim diyor kac kere dedim :))O cok sinir edici aynen. Akıl vermiyor benimki onu konuşmuştuk uzun süre önce. Öyle yapıldıgında vereceksin eline yap bakayım diyeceksin kalacak.
Duzelir inşallah kuzum inis çıkışlar dinlerim herzamb kuzum♥Evet biraz.
Aynen is yemek is yemek:)Sukur bizde iyiyiz kuzum kosturmaktqn baska birsey yik :)
Yemej yedik oturuyom kuzu senCanolaaarrr, nasilsinizzz ??
Bemde yemek ye ortalığı toa oturdum beybi:) sen naptinSınavım vardı şimdi döndüm evee sen ne yapıyorsun nasılsın bakalimmm cancağzımm ❤
Ohoh benim yerimede gez kolay gelsin kuzum:)canisiiii hafta sonuya annem kaynanam fln gezelerdeyimmm pek giremedimm:)))
Bende şükür kuzu kostuaca yemek ev arasi mekik:)Çok şükür canım,iyiyim,sen nasılsın ?:)
Oturuyom simduk sen napiyon kuzum:)Geldim napıyosunuz:)
Yarim birakiyom lif yapmistim basliycam ama:)Sen napiosun örgüye devam ediyormusun :))
Benimkinin öyle bir şansı yokEe ozamnda ben calisiyim bide senin işini yapim diyor kac kere dedim :))
Napim bende otururum.Markete gittim geldim bi okadarAynı bizde soğuk cekiyoz yagiyorda tutmadi hiç kuzum:)
Insallah düzelir herkes yerini bilsin yani:)
Benimkide ginlu olsun kadindan farki yok:)
Ee ozamnda ben calisiyim bide senin işini yapim diyor kac kere dedim :))
Duzelir inşallah kuzum inis çıkışlar dinlerim herzamb kuzum♥
Aynen is yemek is yemek:)
Yemej yedik oturuyom kuzu sen
Bemde yemek ye ortalığı toa oturdum beybi:) sen naptin
Ohoh benim yerimede gez kolay gelsin kuzum:)
Bende şükür kuzu kostuaca yemek ev arasi mekik:)
Oturuyom simduk sen napiyon kuzum:)
Yarim birakiyom lif yapmistim basliycam ama:)
O derece yani ben öyle yapamam çok sinirli bi yapısı var çok çektim o huyundan hala cekiyomValla ben geçenlerde çok fena patladım baya sıkıntı çektim benimki biraz aşırıcı. Konum var bakabilirsin en son evden kovdum :/ gitti geldi
Banada yap tavsanli kulakli olsun dermisimAynı bizde soğuk cekiyoz yagiyorda tutmadi hiç kuzum:)
Hep ayni canim :)İşler güçler bitmez eğer biz birakmazsakAynı bizde soğuk cekiyoz yagiyorda tutmadi hiç kuzum:)
Benimki de sinirlidir ama bizim konu boşanma noktasına geldi ben de ona madem öyle git bu evden dedimO derece yani ben öyle yapamam çok sinirli bi yapısı var çok çektim o huyundan hala cekiyom
Iyi cesaret vala artk bende o raddeye gelsem derim sanırmBenimki de sinirlidir ama bizim konu boşanma noktasına geldi ben de ona madem öyle git bu evden dedim
Ahah iyibbare hepsi ole değil:)Benimkinin öyle bir şansı yok
Iyi ettin kuzu bende acıktım adama bisiler yaptir diyom oyuna dalmis :)) usendim yemek yedik ama :)Napim bende otururum.Markete gittim geldim bi okadar
Severek isteyerek yaparsan yakışır bende yakistirmazdim:))Banada yap tavsanli kulakli olsun dermisimaslinda iyi fikir ama ben örgüyü hic anlamam elime hic yakismiyor
Erkekler emekli olur ama kadınlar olmaz:))Hep ayni canim :)İşler güçler bitmez eğer biz birakmazsak
Hayırlı akşamlar kuzmHayırlı akşamlar olsun herkese.. ♡♡♡♡
Ben cesaret edemem kuzuEeee kizlar katildiniz mi whatsapp gurubuna
Aleyküm selam canim iyiyiz sen nasilsinSelamın Aleyküm kızlar n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?