- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.181
Tatlıanne çok tatlı demişlerdir kesin:)Ne ediyorlardi:)))
Girdimde biraz takilip ciktim kkm kime dum dumqydi alimallahBekar olsam gözü kirpmadan girerim alayina bam bam:)
Orasi kesin tatli anne olmadigindan kapatıldı grup ahah bambamTatlıanne çok tatlı demişlerdir kesin:)
Ben bekar plsam herkesin numarayi alirsdim heral kk grubu doye hayali güzel ahahGirdimde biraz takilip ciktim kkm kime dum dumqydi alimallah
Yok yaw ugrasilmaz erkek cikacak diye odum patladiBen bekar plsam herkesin numarayi alirsdim heral kk grubu doye hayali güzel ahah
Yani kapanma sebebi o olabilir.Herkez birbirinin numarasına ulaşabilecekBen bekar plsam herkesin numarayi alirsdim heral kk grubu doye hayali güzel ahah
Tabi erkekler için sorun yok arada kaynayip numaralari yazardi ahah sonra al basina bela yani benimki sürekli konustuklarimda şaka biana cesaret edemiyom yani ole herseye atilmak iyi değil:)Yok yaw ugrasilmaz erkek cikacak diye odum patladi
Yok canım o grubdan değil normal komursakda oraya cesaret edilmez zaten ya erkekde olabilir di:)Yani kapanma sebebi o olabilir.Herkez birbirinin numarasına ulaşabilecek
Yine hatunları toplamışsın kuzumReyyan__ @Pembeemzik @AnneAslan @pembehayaler @kahvesevmemben @RosSsS @Madammor @mahperi hatun @Minik kuzular @adel8893 balbocuuu @Cennetul Mualla @sivastrabzon @nly92 @melankolimm @Psikolojik Deliii @Ada duru @Browni_intense @gulse14 @Kmsl Hnd @minnakhatun031 @Jenna _16 @ailemm @Miyav_su terelelli34 Elif @Lilaseverr @bulca @minik meleklerim @Misss_laviniaaa @Eren61 @Rakika @Finr @EternaaLLove @Mucizemm1234 @Brunello Cicinelli @_Silent Scream_ @Oeksuez @ehlimuhabbet @hizuran @basbelasiyim @Memleketsevdalisi @Masmavi bir yol huhu kizceler me yapiyorsunuz ne edersiniz canlar muhabbetinizi özledim yaw♥
Banada deli cesareti geldi sanirimTabi erkekler için sorun yok arada kaynayip numaralari yazardi ahah sonra al basina bela yani benimki sürekli konustuklarimda şaka biana cesaret edemiyom yani ole herseye atilmak iyi değil:)
Baktım eski muhabbet yok ozledimde herkes ayri telden yani neler yapıyor merake ettjm bilirsin beni:)))Yine hatunları toplamışsın kuzumselam hatunlar
Aman allah korusun engelle hemen :)Banada deli cesareti geldi sanirimbiri bebegim bisey yazdi yazdigina pisman oldu bana
Nikin ondan terellelli ozaman:)Banada deli cesareti geldi sanirimbiri bebegim bisey yazdi yazdigina pisman oldu bana
Bilmem miBaktım eski muhabbet yok ozledimde herkes ayri telden yani neler yapıyor merake ettjm bilirsin beni:)))
Kendini ispat etmek icin arayacakti nerdeyseAman allah korusun engelle hemen :)
Yok abla daha yeni tanismisiz ne bebegj yanu kim olsa aynini yapardi:)Nikin ondan terellelli ozaman:)
a.selam nurumm hosgeldinnYine hatunları toplamışsın kuzumselam hatunlar
Hoşbuldum balböcüğüma.selam nurumm hosgeldinn
Hoş geldinHoşbuldum balböcüğümNasılsın bakalım ...
Grup kurulmuş sonra kapatılmış herhalde..
HoşbuldumHoş geldin
Kendini ispat etmek icin arayacakti nerdeyse
Yok abla daha yeni tanismisiz ne bebegj yanu kim olsa aynini yapardi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?