- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.201
Bilmiyom adi burcinditerelelli34 canim o yazan kimdi ? Sana..
Tanımıyorsan eger bisey yazmasaydınBilmiyom adi burcindi
Kapandi vallahiKapandimi hep brnim yuzumden
Ama cok eglenceliydi aslinda zaten fazla kisi yoktu en fazla 23 kisibiyandan iyde biyandanda ktu ya kapatlmasi iy olms bsverr
iyim gülum sen nasilsin.. ♡♡Hoşbuldum balböcüğümNasılsın bakalım ...
Grup kurulmuş sonra kapatılmış herhalde..
İyi akşamlar kuzumKapandi vallahibu kadar cabuk kapanacagini düsünmedim bansiz kurtulduk ama
Gir gir samata gülüsdükNe ediyorlardi:)))
Hayir ben ortaya yazdim grupta o kaynasitiz bebegim yazmis civikligi sevmem hem ilk defa yazisiyoruz canim neysede bebegim nedir yaniTanımıyorsan eger bisey yazmasaydın
Kiz ben senin yeni nickine alisamadim bi türlüİyi akşamlar kuzum
Bildirimlerde gördüm canim.. numara gözükeceği icin dahil olmazdım zaten...iyim gülum sen nasilsin.. ♡♡
hic haberim yok benimde yeni ogrendim bugun pek gremedim pazar oldugndan hangi ara kuruldu hangi ara kapatildi hic haberim yok
bileydim girerdim bi 10 dk sirf makarasina tuuhhhhhAma cok eglenceliydi aslinda zaten fazla kisi yoktu en fazla 23 kisi
Kurtulduk kimseni nosunu yazmadim valla kimse rahatsiz etmesin heeKapandi vallahibu kadar cabuk kapanacagini düsünmedim bansiz kurtulduk ama
Aynen haklısın...Hayir ben ortaya yazdim grupta o kaynasitiz bebegim yazmis civikligi sevmem hem ilk defa yazisiyoruz canim neysede bebegim nedir yani
Ben acilmasina cok sevinmisdimbileydim girerdim bi 10 dk sirf makarasina tuuhhhhh
Benide soran oldumu ahahha:)Gir gir samata gülüsdük
Alışırsın kuzum zamanla.. ben sana hatırlatırım..Kiz ben senin yeni nickine alisamadim bi türlüiyi aksamlar guzumm
Bende yazmadim tövbe yaparmiyim hicKurtulduk kimseni nosunu yazmadim valla kimse rahatsiz etmesin hee
Sin pismanlik. Neye yarar ahahabileydim girerdim bi 10 dk sirf makarasina tuuhhhhh
aa dru oyle numara gzukcekse hic bulasmazdim esim normal watsaba zor izin veriyo beni camdan asagi atardi vlaBildirimlerde gördüm canim.. numara gözükeceği icin dahil olmazdım zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?