- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.261
harbii yaEee..!! Sona kalan dona kalır
Sen nerdendin ozele gel kiz burda iyice ifsa oldukBen istanbula hic gitmedimcok merak ediyorum
Aynen dayanamazdim:) yazan olurdu kkda :)Hahahahahahaha ayyy sen cok tatlisin tam tatliannneeezaten terelellide girer girmez kendini ifsa etti sildi ama ben gördümmmm
Kiz adam karşımda oyun oynuyor online gizliii bende ahah ne uyumasiiBakınıyorum kuzu .. sen adamı uyutmuşsun burda olduğuna göre
nerdesinki cnm bn istanbuldayim 15 senedir cok seviyorum burayiBen istanbula hic gitmedimcok merak ediyorum
Bizde Almanya’ya gitmedik merak ediyoruz bizde..Ben istanbula hic gitmedimcok merak ediyorum
Gel kiz vallah kapim hep acik kahve cay sabaha kadar ooohhhBizde Almanya’ya gitmedik merak ediyoruz bizde..
Ayy!! İlahi senin adam da uyku yok nasıl uyanıyor sabah ..Aynen dayanamazdim:) yazan olurdu kkda :)
Kiz adam karşımda oyun oynuyor online gizliii bende ahah ne uyumasii
Almanyadayimnerdesinki cnm bn istanbuldayim 15 senedir cok seviyorum burayi
Ne güzel olurdu valla... gıybet time yapardık...Gel kiz vallah kapim hep acik kahve cay sabaha kadar ooohhh
Oncedende bole 2 1 bukurdur kafasina göre ben kaldiriyom kalkiyor sıkıntı olmuyorAyy!! İlahi senin adam da uyku yok nasıl uyanıyor sabah ..
yok malesef bn kaciranlardanim bi girdim kkye grup aclmis kapanmis bileSende gruptamiydin
Yoğun çalışıyor deseneAdam uyanik benim online bir oyuna dadandi1haftatir arkadaslarla savas oynuyor coktan uyumustu bende gizli gir çık yapiyom fena dalmis oyuna
Öyle cat kapi gelen bir komsuya ihtiyacim var :))Ne güzel olurdu valla... gıybet time yapardık...
Artik bi dahakineyok malesef bn kaciranlardanim bi girdim kkye grup aclmis kapanmis bile
Kızlar iyi eğlenmişleryok malesef bn kaciranlardanim bi girdim kkye grup aclmis kapanmis bile
himmmm orda saat kac suann. ne alaka bnumu merak etin dcen simdi amaAlmanyadayim
Abla sen de ordaydin demek
Ahh!! Orada komşuculuk yok mu??Öyle cat kapi gelen bir komsuya ihtiyacim var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?