- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.301
Belki gelir..tatlisss anee nere qitinn T Tatlianne20
Onu cik nerak ediyom bide su sapigimiNurhanimiz nerde bizim nurhanimiz
Yanii.. Orada fazla Türkçe konuşulmaz...Türkceden daha iyi konusuyorum :))
Ya ağız alışkanlığı demişdirOnu cik nerak ediyom bide su sapigimi
Elif abla size birsey soracaktım Onur üyesiymişsiniz ya nasıl oldunuz Onur üyesi??
Saka yspiyorum abla biraz ayipmi ettim ne kusura bakmayinYa ağız alışkanlığı demişdir
amann oyle zaten internet gelistikce kendilerni kaybeder oldu insnlar. birbirne gelip gden kisir pasta pogaca yapip sohbet eden komsu arkadaslar azaliyo artik herkes bi net pesinde kovalamaca derdinde..Istenmemis gelinim ben :)) erkek tarafi yok yani arkadaslarim var ama tam isinamadim onlarada hepsi bi takmislae blogger olcaklar
Belki gelir.
kocisine bakiyo glibaaa..)
Kazen in insiyatifiElif abla size birsey soracaktım Onur üyesiymişsiniz ya nasıl oldunuz Onur üyesi??
Estağfurlah:)Saka yspiyorum abla biraz ayipmi ettim ne kusura bakmayin
Haklısın canim, nerde eski komşularamann oyle zaten internet gelistikce kendilerni kaybeder oldu insnlar. birbirne gelip gden kisir pasta pogaca yapip sohbet eden komsu arkadaslar azaliyo artik herkes bi net pesinde kovalamaca derdinde..
Himm. AnladımKazen in insiyatifi
Haklısın canim, nerde eski komşular
aynen cnm hersey degisti artikk(
hayirli gecelerrrHayirli geceler arkadaslar
Ben böyle sosyal iliskilerima aslinda cok önem veririm ... ama ayni gayreti göremeyince insanin hevesi kaciyoramann oyle zaten internet gelistikce kendilerni kaybeder oldu insnlar. birbirne gelip gden kisir pasta pogaca yapip sohbet eden komsu arkadaslar azaliyo artik herkes bi net pesinde kovalamaca derdinde..
Aile ve arkadaslarla ama bütün islerini hal etmek icin yada okulda hep slmanca konusuluyorYanii.. Orada fazla Türkçe konuşulmaz...
Bendeee belki kendini buralarda ifsa eder hahahaOnu cik nerak ediyom bide su sapigimi
evet bazen sosyal medyadan guzel arkadasliklar ediniliyor mesafe uzak olsada uzun sureli arkadasliklar olabiliyo.Ben böyle sosyal iliskilerima aslinda cok önem veririm ... ama ayni gayreti göremeyince insanin hevesi kaciyor
Aynen bir arkadasim var 10 senedir görüsüyoruz :))evet bazen sosyal medyadan guzel arkadasliklar ediniliyor mesafe uzak olsada uzun sureli arkadasliklar olabiliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?