- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.321
neguzell bnde oyle 2 senedir gorusdugum birkac arkadas var mesafe yada gorusup gorusmemek onemli deil telden knusup sohbet etmek bile yetiyo:)Aynen bir arkadasim var 10 senedir görüsüyoruz :))
snada kuzum dadlii ruyalarrKızlar iyi geceler iyi uykular
Aynennn önemli olan anlasa bilmekneguzell bnde oyle 2 senedir gorusdugum birkac arkadas var mesafe yada gorusup gorusmemek onemli deil telden knusup sohbet etmek bile yetiyo:)
Hayir kuzum benim kiz uyumuyorUyudunnuz mu gizlar:)
Iyi gecelerrKızlar iyi geceler iyi uykular
Neden acaba kuzm skntisimi var oynamak mi istiyor me kusur kuzum bende uyumadim sebebsizce:)Hayir kuzum benim kiz uyumuyor( bir kac gündür uykusu düzensizzz ( kusura bakma
Aaaa çocuğun varmıHayir kuzum benim kiz uyumuyor( bir kac gündür uykusu düzensizzz ( kusura bakma
Aaaa çocuğun varmı
Bilmiyorum gercekten iki ögle uykusu yapiyor acaba fazla mi geliyor artik anlamadim :/Neden acaba kuzm skntisimi var oynamak mi istiyor me kusur kuzum bende uyumadim sebebsizce:)
Evet 11 aylik teyzesiAaaa çocuğun varmı
uyuycam cnm simdii ii geceler hepinizeeUyudunnuz mu gizlar:)
Hayırlı geceler canim♥uyuycam cnm simdii ii geceler hepinizee
Iyi gecelerruyuycam cnm simdii ii geceler hepinizee
Çocuk için normal sabh kalkinca oglen sonra aksama dogrumu belki o uyku uyutmaz yada tam uykunun ne olduğunu bikmediginde dengesi sasmistir.Bilmiyorum gercekten iki ögle uykusu yapiyor acaba fazla mi geliyor artik anlamadim :/
Ola bilir vallahi bende sasdim kaldim daha ev isi yapicaktimÇocuk için normal sabh kalkinca oglen sonra aksama dogrumu belki o uyku uyutmaz yada tam uykunun ne olduğunu bikmediginde dengesi sasmistir.
Bu saatte ne ev işi kiz sabah baslarsin bende üzerinden gececem.Ola bilir vallahi bende sasdim kaldim daha ev isi yapicaktim
Yok yarina birakmam tövbe kendimi kötü hisederimBu saatte ne ev işi kiz sabah baslarsin bende üzerinden gececem.
Sende dinlen beybi yorma kuzum.Yok yarina birakmam tövbe kendimi kötü hisederimsimdi uyuduuu (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?