- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.361
Kuzum aşırı kaçtım ya kilomdan memnunum aslinda biraz bole tombis oldum ama göbek 4 aylik gibi hamilemison diyen var o sinir bozucu bana kalsa ama acisi cikiyor gecede yiyom sonra:))bnde bu aralar cok yiyorum ya bi eski kiloma donemedim azcik gobüs kaldi gitmek bilmiyo snirmi bozuyoo yaama sen ye cnm mutlaka kahvaltisiz olmaz aksam yemeyni az ye yeter:))
bnde genelde gece yiyesim tutuyo keske yiyipde kilo alamayanlardan olaydik beKuzum aşırı kaçtım ya kilomdan memnunum aslinda biraz bole tombis oldum ama göbek 4 aylik gibi hamilemison diyen var o sinir bozucu bana kalsa ama acisi cikiyor gecede yiyom sonra:))
Ben ole saniyordum ama dogum yaradi galiba serumlardan mi ne onlar yalti bazilari ole diyor seromda ostah epey acildi kiloyada elveris oldu ya 42 kilo olan bi insan 46 48 zor görürken ben 64dum suan :)bnde genelde gece yiyesim tutuyo keske yiyipde kilo alamayanlardan olaydik be
42de cok az kuzum ya bnde 45 46 dan simdi 54 ama o bile cok bana bari 50 olsam oda yeter.. dedigin gbi serumlarda kilo yapiyo cnm bnm kiyamammBen ole saniyordum ama dogum yaradi galiba serumlardan mi ne onlar yalti bazilari ole diyor seromda ostah epey acildi kiloyada elveris oldu ya 42 kilo olan bi insan 46 48 zor görürken ben 64dum suan :)
Yanaklarım hoşuma gidiyor kalcada olunca tabiki ama gobus ayri eritmenin yollari olsa yemeyince heryerden gidiyor:))42de cok az kuzum ya bnde 45 46 dan simdi 54 ama o bile cok bana bari 50 olsam oda yeter.. dedigin gbi serumlarda kilo yapiyo cnm bnm kiyamamm
Bi gün yapiyom bigün yapamiyom simdi makarna yiom yogurtlu acıktım:)T Tatlianne20 aynen orantisiz zayifliyor insann en iysi spor ya onada insan useniyor:d
afiyet bal seker olsun kuzum bnde tavuk goguslu yumurta yiyorum 4 saat sorada aksam yemegiBi gün yapiyom bigün yapamiyom simdi makarna yiom yogurtlu acıktım:)
Bi gün yapiyom bigün yapamiyom simdi makarna yiom yogurtluT Tatlianne20 aynen orantisiz zayifliyor insann en iysi spor ya onada insan useniyor:d
Sanada afiyet olsun kuzum bende düşünüyorum suan ne yapsam.afiyet bal seker olsun kuzum bnde tavuk goguslu yumurta yiyorum 4 saat sorada aksam yemegi:)))
pilav ve hindi kanadi ypcm bnSanada afiyet olsun kuzum bende düşünüyorum suan ne yapsam.
Oh maşallah afiyet olsun kuzum♥pilav ve hindi kanadi ypcm bn
saol bebeim benm❤Oh maşallah afiyet olsun kuzum♥
iyiyim. Avatarındaki çok şirinmişNasılsın canım♥
Benimde hoşuma gitti :) işlerin nasıl.iyiyim. Avatarındaki çok şirinmiş
İyi şimdi hazırlanıyorum çıkıcam evime gidicem.Benimde hoşuma gitti :) işlerin nasıl.
Dikkat et kuşum♥İyi şimdi hazırlanıyorum çıkıcam evime gidicem.
Merhaba tatlianneHayırlı geceler kızlar♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?