- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.421
aynen bnde zaten buyusun pesinde kostur veririm dyorum bol bol sut olsunda varsin kilo alalim bebislermiz doysun yeterEvet ama.emzirirken diyete karsiyim bari diyet oncesi yiyeyim modundayim
Aynen kuzum ne kadarlik bebeginaynen bnde zaten buyusun pesinde kostur veririm dyorum bol bol sut olsunda varsin kilo alalim bebislermiz doysun yeter
masalah..Iki saattir misil misil uyuyorrrbende netflix filimi bakiyorum :))
bugun tam 7 aylik oldu.. ayy ii hatrlattin bugun konsept resim cekmedimmAynen kuzum ne kadarlik bebegin
Tv‘den :)) mona lisanik gülüsü :) eski bir filim ama hic izlememisdim :)masalah..hangisine bakiyon cnm nettenmi tvdenmi
bnde severim farkli filmleri ama bu aralar hic zmanim olmuyor birkac dizim var onlarida zor izliyorum. benim yerimede izle bari:)))Tv‘den :)) mona lisanik gülüsü :) eski bir filim ama hic izlememisdim :)
Izlerim kiz :)) zaten diziler haftaya basliyor hwpai tatile girmisdibnde severim farkli filmleri ama bu aralar hic zmanim olmuyor birkac dizim var onlarida zor izliyorum. benim yerimede izle bari:)))
evet ya 1 aydir yoktu sukur basliycak hasret kaldik 2 3 tane takip etiklerim var zatii.. cnm sen almanyadamiydin yanlismi hatrliyom yoksammIzlerim kiz :)) zaten diziler haftaya basliyor hwpai tatile girmisdi
Evet ben almanyada yasiyorum :)))evet ya 1 aydir yoktu sukur basliycak hasret kaldik 2 3 tane takip etiklerim var zatii.. cnm sen almanyadamiydin yanlismi hatrliyom yoksamm
Aaaa bakmadimmm kacirmisim hemen bakarim :))) evet evet var ama bizde biraz daha gec yayinlaniyorOeksuez bnde bnde yeni fragman yayinlandi izledinmi:))) cnm ordada burdaki gbi btun turk kanallari varmi
himm anladim cnm pazartesi izleriz artikAaaa bakmadimmm kacirmisim hemen bakarim :))) evet evet var ama bizde biraz daha gec yayinlaniyorantenimiz var birtek fox tv yok
Kiz uyumadinmi :)Selam kızlar. Bu saatte ne yapıyorum burada hiçbir fikrim yok
Hayırrr :) Senin tatlıs uyudu mu :)Kiz uyumadinmi :)
Benimde uyku yok beybi benim adam uyududa tatlis derken:)Hayırrr :) Senin tatlıs uyudu mu :)
Bebek? :)Benimde uyku yok beybi benim adam uyududa tatlis derken:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?