- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.401
ne tuzuu kizzzTuzladin mi peki? Hahahaa ben izin vermedimmmm
Bizde bebegi birde tuzlu yuda banyo yaptiriyoröar ilerde cok terlemesin diyene tuzuu kizzz
hee onu dyosunn evet duydum ama yapmadim ya one ole tavuk tuzlar gbiBizde bebegi birde tuzlu yuda banyo yaptiriyoröar ilerde cok terlemesin diye
Iki oglumuda tuzladik bi guzel balik tuzlar gibi dogru olmasada ter kokmayacak olma ihtimali beni cezbediyor en sinir oldugum seylerden birihee onu dyosunn evet duydum ama yapmadim ya one ole tavuk tuzlar gbi
acaba ise yariyormuuIki oglumuda tuzladik bi guzel balik tuzlar gibi dogru olmasada ter kokmayacak olma ihtimali beni cezbediyor en sinir oldugum seylerden biri
Beni tuzlamislar annem derki hep seni iyi tuzladilar hic kokmam mesela o yizden cocuklarida tuzlattim drlar ise yaramadigini soyluyorlaracaba ise yariyormuu
ise yaradgni bilsem yapardim bnde umarim kokmazBeni tuzlamislar annem derki hep seni iyi tuzladilar hic kokmam mesela o yizden cocuklarida tuzlattim drlar ise yaramadigini soyluyorlar
Sagol kuzum yapmasam koksa cocuklar kendimi suclardimise yaradgni bilsem yapardim bnde umarim kokmazAllah bagislasin bu arada
Kilo almak icin napilirsa dibine vuruyorum gece vakti misir patlattim yiyorum bebis uyudu kk zamaniiii yapmisin cnm npyon nediyon
:)))
aa snde bndensin yaniÂ
Kilo almak icin napilirsa dibine vuruyorum gece vakti misir patlattim yiyorum bebis uyudu kk zamanii
Hahahahahaha bizde yapmadik esim izin vermedihee onu dyosunn evet duydum ama yapmadim ya one ole tavuk tuzlar gbi
Valla simdilik emziriyorum diye serbestimaa snde bndensin yanisorada niye zayifliyamiyoruz.. bnde bebisi uyutmya calisyorum
artik koksada deodorant alirlar cnm npalim kulanmayan yok zatenHahahahahaha bizde yapmadik esim izin vermedi
Ayneenartik koksada deodorant alirlar cnm npalim kulanmayan yok zaten
oda isin bhanesi bnde yiyom yiyom nde olsa emziryom dyom ona bagliyomValla simdilik emziriyorum diye serbestim
uyudumu senin kizAyneen
Evet ama.emzirirken diyete karsiyim bari diyet oncesi yiyeyim modundayimoda isin bhanesi bnde yiyom yiyom nde olsa emziryom dyom ona bagliyom
Iki saattir misil misil uyuyorrruyudumu senin kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?