- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.481
Tabi ki :)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Allah nazarlardan korusun . Bir duanı alırız o zaman. Hamilelerin duası kabul olurmuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki :)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Allah nazarlardan korusun . Bir duanı alırız o zaman. Hamilelerin duası kabul olurmuş![]()
TeşekkürlerTabi ki :)
Kur sogan suyu denedim bi benGeçen çarşamba gittim doktora eğer gebelik oluşmazsa bu ay adetin 3 günü testler yapılacak. Pazartesi doktorun yanına gidicem muayene edecek yine yumurtlama varım yok mu diye . Hiç kür denediniz mi siz?
Hayır.Teşekkürlerhiç kür kullandın mı sen
Aynen esimde zaten ilaci onermedi bide sezeryan oldum ya kalirim korkusu var genetikdede kan sonucu var bebegim niye bole oldu hastaligi ne tekrarlarmi doye bekliyom halen sonuç bende testlerden gecinilmesini istiyorum yani.Aynen ilaçlar hormonları etkileyebiliyor. Bebek düşünürken kendimize 2 3 kat daha fazla dikkat etmeliyiz. Etkilemez dediğimiz en ufak şey bile hiç bilmediğimiz sorunlara yol açabiliyor.
bende onu deniyorumakşam içiyorum. Geceleri de bal tarçın çörek otu. Sabahta havuç suyu. Bütün kürleri mix ettimKur sogan suyu denedim bi ben
Rabbim saglokla almayi nasip etsin canım♥Evet 6 aylık canım
Maşallah kuzim temizlenmistir kcin ama biandanda dikkat et gebelige kuzm.bende onu deniyorumakşam içiyorum. Geceleri de bal tarçın çörek otu. Sabahta havuç suyu. Bütün kürleri mix ettim![]()
inşallah canm :)Rabbim saglokla almayi nasip etsin canım♥
Sen tabi minigimiz uyutmaz son zamanlara geliniyor rahat utuyamaninşallah canm :)
Benim gebeliğimi etkileyen en büyük etmen tsh hormonu. O yüksek bende boş gebeliğiminde onun yüzünden olabileceğini söylemişti doktorAynen esimde zaten ilaci onermedi bide sezeryan oldum ya kalirim korkusu var genetikdede kan sonucu var bebegim niye bole oldu hastaligi ne tekrarlarmi doye bekliyom halen sonuç bende testlerden gecinilmesini istiyorum yani.
Bos gebelik yasayan varda nedeni oysa eger inşallah tez tedavisi bukunur hamile kalirsin bos gebelik okup ardindan hamile kalanlar duydum tabi.Benim gebeliğimi etkileyen en büyük etmen tsh hormonu. O yüksek bende boş gebeliğiminde onun yüzünden olabileceğini söylemişti doktor
Çarşamba bırakıcam hepsini ovülasyon zamanım. Bir zarar vermesin düşüne kadar yol açıyormuşMaşallah kuzim temizlenmistir kcin ama biandanda dikkat et gebelige kuzm.
Daha coook uzun geceler yaşayacağız evet :)Sen tabi minigimiz uyutmaz son zamanlara geliniyor rahat utuyaman![]()
Tsh ı düşürmek için bol bol dere otu yemek lazımmış yarında onu yemeyi planlıyorumBos gebelik yasayan varda nedeni oysa eger inşallah tez tedavisi bukunur hamile kalirsin bos gebelik okup ardindan hamile kalanlar duydum tabi.
Hepsi bir kullanmak zarar olur zaten arayla plur kurler soga kuru 15 gunde bir icersin sabah aksam taze sonra botince boraz ara verip sonrada maydonoz havuc ara ara ke ine fazlasida zarar ben bu ay kullanayimdedim soga suyunu 4 5 gun kullandim 3 4 gun ara ara leke geldi borakdim sebebini bilemedim.Çarşamba bırakıcam hepsini ovülasyon zamanım. Bir zarar vermesin düşüne kadar yol açıyormuş
Aynen arastirip faydasını gorursun inşallah kuzum♥Tsh ı düşürmek için bol bol dere otu yemek lazımmış yarında onu yemeyi planlıyorum![]()
Ben hiç uyumuyordum gumduz eşimi gonderip uyurdum sonra isler yap yemek aksami bulurdu:)Daha coook uzun geceler yaşayacağız evet :)
Bir gün olacak. Umut etmekten yoruldum çünkü Allah’a bıraktım ol ne zaman derse o zaman olacak. Üstüne düşünce stresten olacağı varsa da olmuyor . Zaman herşeyin ilacı demişler . Sağlıkla gelsinler yeterkiTsh ı düşürmek için bol bol dere otu yemek lazımmış yarında onu yemeyi planlıyorum![]()