- 16 Ocak 2019
- 490
- 761
- 18
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.681
2 senelik sen pekiAynen cok dogru diyorsun sen kac senelik evlisin acaba.
Bende 2 senelik sayılır canim benimde çocuk yok.2 senelik sen peki
Bende 1 senedir istiyorum bir boş gebelik oldu sonra tık yok. Sorun da yok. Anlamadım gitti. Doktora gittin mi ne diyor .Bende 2 senelik sayılır canim benimde çocuk yok.
Hersey iyi sorun yok dusuk oldu bende de bi birdaha olmadi Bekliyoz canim rabbim inşallah nasip eder hepimize.Bende 1 senedir istiyorum bir boş gebelik oldu sonra tık yok. Sorun da yok. Anlamadım gitti. Doktora gittin mi ne diyor .
Amin canım. Ovülasyon takibi yapıyormusunHersey iyi sorun yok dusuk oldu bende de bi birdaha olmadi Bekliyoz canim rabbim inşallah nasip eder hepimize.
cnm yumurtan gayet iy buyumus catlatma iynesinden 36 saat sonra iliski olmali yumurta ozman catliyor. klomen ve ovitrelle mi kullandinKızlar benim bir yumurtam 21 mm sizce iyimidir. Ve birde çatlama olduğunda ertesi gün ilişki gerçekleşirse tutma ihtimali ne kadar. Çatlamış yumurta kaç gün yaşayabilir. ? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Canım ben ilaç kullanmadım hiç . Cuma günü doktora gidicem eğer çatlamadıysa ona göre bir tedavi uyğulayacak artık iğne mi verir ilaç mı orasını bilmiyorum yeni yeni bilgileniyorum. Bişy sorucam sana benim göğüs ağrılarım adetime yaklaşık 1hafta kala ağırırdı.bu arada bat 15 Şubat. Şuan benim fena derecede ağrıyor el değmiyor. Acaba bu neden olabilir.cnm yumurtan gayet iy buyumus catlatma iynesinden 36 saat sonra iliski olmali yumurta ozman catliyor. klomen ve ovitrelle mi kullandin
Amin canım tez zamanda bize ve tüm bekleyenlere de verir Allah. Allah bağışlasın nazarlardan korusun Allahım yavrunuHayallerimsin P _Perimsi kizlar bnmde ilki karnimda öldü 1 seneyi gecdi hala olmadi okadar doktora gitim sorun yok ama olmuyor 3 4 kez klomen ve catlatma ignesi kullandim yine olmadi en son esime baktirdik onda sorun cikti 3 ay ilac tedavisi oldu sora yine bebis olmayinca asilama yoluyla hamile kaldim simdi cok sukur kizim 7 bcuk aylik sizde umudunuzu hic yitirmeyin sizinde en kisa zmanda olur insallah.
bide esinizin sperm sayisina mutlaka baktirin bazen sorun ondanda kaynaklanabiliyor.
ilac kullanmadanmi buyudu yumurtan doktordanmi takip yapiyorsun.Canım ben ilaç kullanmadım hiç . Cuma günü doktora gidicem eğer çatlamadıysa ona göre bir tedavi uyğulayacak artık iğne mi verir ilaç mı orasını bilmiyorum yeni yeni bilgileniyorum. Bişy sorucam sana benim göğüs ağrılarım adetime yaklaşık 1hafta kala ağırırdı.bu arada bat 15 Şubat. Şuan benim fena derecede ağrıyor el değmiyor. Acaba bu neden olabilir.
Amin saolasin cnm Rabbim tum anne olmak isteyenlerede tatdirsin. uzme kendini sakin bnde yasadim o zmanlari hepsi geciyor.Amin canım tez zamanda bize ve tüm bekleyenlere de verir Allah. Allah bağışlasın nazarlardan korusun Allahım yavrunu
Evet canım ilaç hiç kullanmadım bu zamana kadar. İlaç kullanımında doktorun dediğine göre çoklu yumurta oluşuyormuş. Normal yolla olanlarda genelde 1,2 tane oluyormuş. Acaba diyorum bu ağrılar yumurtanın çatladıgına mı delaletilac kullanmadanmi buyudu yumurtan doktordanmi takip yapiyorsun.
yani daha 2 hafta var adetine simdi ne desem yalan olur cnm adetin gecmeden.
Yok doktor istememişti Ozaman . Ama şuan ki doktorum benden bazı hormon testleri istedi. Eğer gebelik oluşmazsa adetin 3 günü onları yaptırıcam
6ay geçtiYok doktor istememişti Ozaman . Ama şuan ki doktorum benden bazı hormon testleri istedi. Eğer gebelik oluşmazsa adetin 3 günü onları yaptırıcam
evt olabilir 28 gunde bi adet oluyosan adetin 1.gununden sayiyosun 14.gun genelde yumurta catliormus o gunlerde iliski olmaliymis nette arasdir bunu. agrilarinda oyuzden olabilir cnm 6 ay gecmis simdi olmasa adetin 3.gunu hormon testi oluyor ona gore bakicak doktor hayirlisi olsun cnm.Evet canım ilaç hiç kullanmadım bu zamana kadar. İlaç kullanımında doktorun dediğine göre çoklu yumurta oluşuyormuş. Normal yolla olanlarda genelde 1,2 tane oluyormuş. Acaba diyorum bu ağrılar yumurtanın çatladıgına mı delalet: )
30 gün de bir oluyor döngüm o şekilde canım. Bakalım inş adet olmam ama olursam da yapıcam testleri .evt olabilir 28 gunde bi adet oluyosan adetin 1.gununden sayiyosun 14.gun genelde yumurta catliormus o gunlerde iliski olmaliymis nette arasdir bunu. agrilarinda oyuzden olabilir cnm 6 ay gecmis simdi olmasa adetin 3.gunu hormon testi oluyor ona gore bakicak doktor hayirlisi olsun cnm.
hayirlisi olsun cnm hersey gönlünce olsun30 gün de bir oluyor döngüm o şekilde canım. Bakalım inş adet olmam ama olursam da yapıcam testleri .
Canımmm naber nasılsınAnladim canım kolay gelsin sana ozaman arada tiklat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?