- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.532
- 408
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.641
Tatlim can annem❤❤❤@hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @Ihtimaller Perisi @Reyyan__ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon-Adel- @balbocuuu @Bayan Papatya @bulca @kahvesevmemben @RosSsS @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @Cennet Annesi @nly92 @kkaderim Senden Gelen @Lilaseverr @Nurida @Rakika @Titann @Mucizemm1234 @gurtmingotam @Ada duru @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @__BeautifulAnne1906__ @Psikolojik Deliii @IsikOlsun -Mihrimah @- Pudra Pembe - @-Moonlight @38his @ailemm M MutluHuzurluBereketli @azerinnn @basbelasiyim @Boncukhanim @cayimin sekeri @Cennetul Mualla @cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben Kara-Elmas @Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @NAZZOZZ @nese-li_hilos @Nnuurrr DELIveCesur @poyrazinmelegi @ParteMoralll @Pembis Hayaller @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem @_heidi_ @_Silent Scream_ Eki Görüntüle 2229070 Eki Görüntüle 2229071
Tarifsisizim :))) nasilsin fistik♥Kuzum sen nasil bir seysin ya tarif edilemezsin
Masallah kuzum saglila buyusun bebekler geneli ole zaten:) yunusun gerek kalmaz kucaga:))Sağol tatlım öperim kuzucuk da iyi sürekli kucaktan inmiyorrrr
Iyiyim kuzum seni sormalı neler yapiyon bakim kuzucuk♥Nasılsın
Hoşgeldin kuzum nasilsil♥Selam kizlarrrrr ancak geldim
Tadlim Nasılsın hosgeldin♥sağol canım benimmm :)
Hoşgeldin kuzum:)Tatlim can annem❤❤❤
Hosbuldum tatlim nasilsin ne yapiyonHoşgeldin kuzum:)
:* seviliyorsun@hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @Ihtimaller Perisi @Reyyan__ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon-Adel- @balbocuuu @Bayan Papatya @bulca @kahvesevmemben @RosSsS @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @Cennet Annesi @nly92 @kkaderim Senden Gelen @Lilaseverr @Nurida @Rakika @Titann @Mucizemm1234 @gurtmingotam @Ada duru @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @__BeautifulAnne1906__ @Psikolojik Deliii @IsikOlsun -Mihrimah @- Pudra Pembe - @-Moonlight @38his @ailemm M MutluHuzurluBereketli @azerinnn @basbelasiyim @Boncukhanim @cayimin sekeri @Cennetul Mualla @cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben Kara-Elmas @Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @NAZZOZZ @nese-li_hilos @Nnuurrr DELIveCesur @poyrazinmelegi @ParteMoralll @Pembis Hayaller @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem @_heidi_ @_Silent Scream_ Eki Görüntüle 2229070 Eki Görüntüle 2229071
Vallaha yemek yedik iskembe corbasin yaptım qcikirda yerler diye yoruldum oturdum mutfagi toplayıp. Sen kuzum.Hosbuldum tatlim nasilsin ne yapiyon
Gormezsin beni zatinn.Yıllar önce etiketlenmisim ve yeni gören ben
Nasılsın canoo:* seviliyorsun
Ohh eline koluna saglik afiyet olsun hemide kolay gelsin:** Valla ne yapayim bende hem hastalikla hem cocukla ugrasip duruyorum:)Vallaha yemek yedik iskembe corbasin yaptım qcikirda yerler diye yoruldum oturdum mutfagi toplayıp. Sen kuzum.
Gormezsin beni zatinn.
Nasılsın canoo
Anladim canım kolay gelsin sana ozaman arada tiklat :)T Tatlianne20 iyi akşamlar canım. Nasılsın? Kv kp bende o nedenle çok fazla bakamıyorum. Birkaç ay idare edin beni:))
Gecmis ols7n usittunmu cocuk nasil kuzum.Ohh eline koluna saglik afiyet olsun hemide kolay gelsin:** Valla ne yapayim bende hem hastalikla hem cocukla ugrasip duruyorum:)
Cok sukur o atlatti gibi ben hala ayniyim bas agrisi gecmiyor bir turlu. Sagol tatlim:*Gecmis ols7n usittunmu cocuk nasil kuzum.
Usutme kuzum sapka tak basina migrenmi varki kuzum bole olduCok sukur o atlatti gibi ben hala ayniyim bas agrisi gecmiyor bir turlu. Sagol tatlim:*
Tesetturluyum canim surekli yazma var basimda. Ilk defa boyle oldum aslinda migrenim yok. 2 senedir burdayim ilk defa hasta oldun normaldir diyor esim:))Usutme kuzum sapka tak basina migrenmi varki kuzum bole oldu
Gecmis olsun canimmm bu yil hasta olmayan kaldi mi acabaTesetturluyum canim surekli yazma var basimda. Ilk defa boyle oldum aslinda migrenim yok. 2 senedir burdayim ilk defa hasta oldun normaldir diyor esim:))
sagol canim kalmadi sanirim nasilsin dediklerim ma aile hastaGecmis olsun canimmm bu yil hasta olmayan kaldi mi acaba
Ay evet bende cocuklarimda dunden bu yana yine hastaliktan kiriliyoruzsagol canim kalmadi sanirim nasilsin dediklerim ma aile hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?