- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.661
Uzandim dinleniyon sen neler yapiyon canjm.Iyiyiz canim T Tatlianne20 sen nasilsinnn
Yani normal kuzum ozaman tez geçer inşallah.Tesetturluyum canim surekli yazma var basimda. Ilk defa boyle oldum aslinda migrenim yok. 2 senedir burdayim ilk defa hasta oldun normaldir diyor esim:))
Hayırlı aksamalar balim♥♥Hayırlı akşamlar olsun yoğunluktan gelemedim pek. Nasılsınız
Sizede cok gecmis olsun canim Allah yardimcimiz olsun kucuk cocukla atlatmak zor oluyor yaAy evet bende cocuklarimda dunden bu yana yine hastaliktan kiriliyoruz
Indallah tatlim geçerUzandim dinleniyon sen neler yapiyon canjm.
Yani normal kuzum ozaman tez geçer inşallah.
Hayırlı aksamalar balim♥♥
Vallaha yemek yedik iskembe corbasin yaptım qcikirda yerler diye yoruldum oturdum mutfagi toplayıp. Sen kuzum.
Gormezsin beni zatinn.
Nasılsın canoo
Napalim ki kuzum cocujlarla ugrasiyorum bi yandan kkdayimUzandim dinleniyon sen neler yapiyon canjm.
Yani normal kuzum ozaman tez geçer inşallah.
Hayırlı aksamalar balim♥♥
Cok sagol kuzum cocuk hasta olmasa bi sekilde gecerdi simdi oda huysuz bende hastayim napicami sastim bi dahada evden cikmam sanirimSizede cok gecmis olsun canim Allah yardimcimiz olsun kucuk cocukla atlatmak zor oluyor ya
Her seferinde ya geç kaldığım, ya kaçırdığım bildirimlerinde yine de beni unutmayan sen T Tatlianne20@hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @Ihtimaller Perisi @Reyyan__ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher T Temmuz07sivastrabzon @adel8893 @balbocuuu @Bayan Papatya @bulca @kahvesevmemben @RosSsS @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @Cennet Annesi @nly92 @kkaderim Senden Gelen @Lilaseverr @Nurida @Rakika @Titann @Mucizemm1234 @gurtmingotam @Ada duru @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @__BeautifulAnne1906__ @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @-Mihrimah @- Pudra Pembe - @-Moonlight @38his @ailemm @Albunualalalal @azerinnn @basbelasiyim @Boncukhanim @cayimin sekeri @Cennetul Mualla @cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas @Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna Lunapark Kedisi @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @NAZZOZZ @nese-li_hilos @Nnuurrr DELIveCesur @poyrazinmelegi @ParteMoralll @Pembis Hayaller @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem @_heidi_ @_Silent Scream_ Eki Görüntüle 2229070 Eki Görüntüle 2229071
Seni cok iyi anliyorum kuzum ayni durumdayim bende kesinlikle bende daha cikmam disariCok sagol kuzum cocuk hasta olmasa bi sekilde gecerdi simdi oda huysuz bende hastayim napicami sastim bi dahada evden cikmam sanirim
Selam canım nasılsın tarife değişikliği telofon nedeniyle uzun zamandır yoktum ne var ne yok. Bende buğün tetonoz aşisi oldum kolum çok ağrıyor uğraşiyoz işte@hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @Ihtimaller Perisi @Reyyan__ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher T Temmuz07sivastrabzon @adel8893 @balbocuuu @Bayan Papatya @bulca @kahvesevmemben @RosSsS @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @Cennet Annesi @nly92 @kkaderim Senden Gelen @Lilaseverr @Nurida @Rakika @Titann @Mucizemm1234 @gurtmingotam @Ada duru @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @__BeautifulAnne1906__ @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @-Mihrimah @- Pudra Pembe - @-Moonlight @38his @ailemm @Albunualalalal @azerinnn @basbelasiyim @Boncukhanim @cayimin sekeri @Cennetul Mualla @cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas @Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna Lunapark Kedisi @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @NAZZOZZ @nese-li_hilos @Nnuurrr DELIveCesur @poyrazinmelegi @ParteMoralll @Pembis Hayaller @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem @_heidi_ @_Silent Scream_ Eki Görüntüle 2229070 Eki Görüntüle 2229071
Tarifsisizim :))) nasilsin fistik♥
Masallah kuzum saglila buyusun bebekler geneli ole zaten:) yunusun gerek kalmaz kucaga:))
Iyiyim kuzum seni sormalı neler yapiyon bakim kuzucuk♥
Hoşgeldin kuzum nasilsil♥
Tadlim Nasılsın hosgeldin♥
Hayirlisi olsun canım insallah tutar.Kızlar benim bir yumurtam 21 mm sizce iyimidir. Ve birde çatlama olduğunda ertesi gün ilişki gerçekleşirse tutma ihtimali ne kadar. Çatlamış yumurta kaç gün yaşayabilir. ? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim
İnşallahHayirlisi olsun canım insallah tutar.
Nasılsıniz♥İnşallah
İyiyim canım sen nasılsın : )Nasılsıniz♥
Bende kk da takilmaca canım.İyiyim canım sen nasılsın : )
Aynen gece olunca tek yaptığım şey buraya girmekBende kk da takilmaca canım.
Benimde ole yeni katildim ama güzel bir faliyet:)Aynen gece olunca tek yaptığım şey buraya girmek
Bende 1 ay olmamıştır katılalı. Bilği alışverişi birbirimize destek olmak iyi geliyor insana burası o yüzden tam iç dökmelii yer : )Benimde ole yeni katildim ama güzel bir faliyet:)
Aynen cok dogru diyorsun sen kac senelik evlisin acaba.Bende 1 ay olmamıştır katılalı. Bilği alışverişi birbirimize destek olmak iyi geliyor insana burası o yüzden tam iç dökmelii yer : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?