- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.861
Bende 22 yasinda 5 sene evli ev hanımı çocuk yok kk da takil.aca yarismalardayim:))
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yogurt-sponsorlugunda.1112065/#post-58982646Memnun oldum ay benden gençmişsin :)
Ne yarışmasındasın bakayım?
Bende memnun oldum kuzum sende meslegin harika ama:)Memnun oldum ay benden gençmişsin :)
Ne yarışmasındasın bakayım?
Bende memnun oldum kuzum sende meslegin harika ama:)
KKnin en popüler üyesiiiii@Rumeysa___gulse14 Oeksuez Esseteacher T Temmuz07 sivastrabzon -Adel- balbocuuu Cennetul Mualla sivastrabzon @nly92 melankolimm Psikolojik Deliii IsikOlsun @Sumeyye-F terelelli34 Elif L Lilaseverr bulca @minik meleklerim @Misss_laviniaaa E Eren61 Rakika @Finr EternaaLLove @Mucizemm1234 gurtmingotam @Ada duru AnneAslan hizuran @Madammor mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii Mavidenizz01 Memleketsevdalisi Miyav_su @NAZZOZZ nese-li_hilos N Nnuurrr @Puantiyeli DON poyrazinmelegi @ParteMoralll Pembis Hayaller sedanur91 Safistd T TamBirRabia Sonsuzaskkk @Sumeyye-F terelelli34 Elif hayalimsinnn M Maviguverciin Reyyan__ napiyonuz kizlar.
Yok kuzum iskembe o yöreye ait aslen Erzurum esim Bartın yerli ankara oturum Karabük:)))Ben bu yarışmalara bayılıyorum ya sonu hep göz ziyafeti oluyorAdıyamanlı mısın?
Teşekkür ederim valla yoruldum ama artık
Arada bintiklat kuzum mesaj at ozletme:) cagirmayi bekletme :))Napalım konu buluruz kk ya,oyun oynaruz bi yandan:)öle işde:)
Agzini isircam simdi desem olmaz napim kkda takilmca sen neler yap8yon Gözükmüyon bal:)KKnin en popüler üyesiiiiiNasilsin canim benim :)
Beni BDVde bulursunnnnAgzini isircam simdi desem olmaz napim kkda takilmca sen neler yap8yon Gözükmüyon bal:)
Arada bintiklat kuzum mesaj at ozletme:) cagirmayi bekletme :))
Yok kuzum iskembe o yöreye ait aslen Erzurum esim Bartın yerli ankara oturum Karabük:)))
Hamarat insanın hali bir başka canımmm maşallah sana ellerine sağlık kuzuuumm başarılar :*https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yogurt-sponsorlugunda.1112065/#post-58982646
C CiNNET NUR bak bugün yarin oylancak :)
Basim catliyo uyumaya çalışıyorum sizler@Rumeysa___gulse14 Oeksuez Esseteacher T Temmuz07 sivastrabzon -Adel- balbocuuu Cennetul Mualla sivastrabzon @nly92 melankolimm Psikolojik Deliii IsikOlsun @Sumeyye-F terelelli34 Elif L Lilaseverr bulca @minik meleklerim @Misss_laviniaaa E Eren61 Rakika @Finr EternaaLLove @Mucizemm1234 gurtmingotam @Ada duru AnneAslan hizuran @Madammor mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii Mavidenizz01 Memleketsevdalisi Miyav_su @NAZZOZZ nese-li_hilos N Nnuurrr @Puantiyeli DON poyrazinmelegi @ParteMoralll Pembis Hayaller sedanur91 Safistd T TamBirRabia Sonsuzaskkk @Sumeyye-F terelelli34 Elif hayalimsinnn M Maviguverciin Reyyan__ napiyonuz kizlar.
Geldim canisi@Rumeysa___gulse14 Oeksuez Esseteacher T Temmuz07 sivastrabzon -Adel- balbocuuu Cennetul Mualla sivastrabzon @nly92 melankolimm Psikolojik Deliii IsikOlsun @Sumeyye-F terelelli34 Elif L Lilaseverr bulca @minik meleklerim @Misss_laviniaaa E Eren61 Rakika @Finr EternaaLLove @Mucizemm1234 gurtmingotam @Ada duru AnneAslan hizuran @Madammor mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii Mavidenizz01 Memleketsevdalisi Miyav_su @NAZZOZZ nese-li_hilos N Nnuurrr @Puantiyeli DON poyrazinmelegi @ParteMoralll Pembis Hayaller sedanur91 Safistd T TamBirRabia Sonsuzaskkk @Sumeyye-F terelelli34 Elif hayalimsinnn M Maviguverciin Reyyan__ napiyonuz kizlar.
Hemde nasıl ama:)Yine heyecanlı bir bekleyiş
Kullandimi gi oyu:)Geldim canisi
Bende oylama bekliyom :)) gecmis olsun kuzum dinlen canim uykusuzmusun.Basim catliyo uyumaya çalışıyorum sizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?