- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.841
Sen naptin Balcum
kuzum bende sunuma gecicem simdi
Yöresel corbalar varya katıldım bende:))Benim de biraz isim vardı dısarda, eve geldim oturuyorum. Ev toplu, yapacak bir iş yok. Yemek de bugünlük es geçilecek. Rahatım yani :) Ne sunumu bu arada?
Basarılar canım, gönlüm senden yana biliyorsun onaylandıysa haber ver bakalım tarife :))Yöresel corbalar varya katıldım bende:))
Bekleniliyor:)))Basarılar canım, gönlüm senden yana biliyorsun onaylandıysa haber ver bakalım tarife :))
Napim canim evi temizledim buyuk yaptim belim agridi agir kalan kaldrdim keske kaldirmasyadim:) sen napiyon bakim
Iyiyim kuzum sunum yaptık Bekliyoz sen napiyon bebikim.
Kuzum 3 te paylastim halen bekleniyor paylasilmadi onaylanmadiT Tatlianne20 canım naptın yapabildinmi
Geyik topigine hosgeldiniz canım.Selamler herkese
Burası neresidir?
Geyik topigine hosgeldiniz canım.
Eveet maşallah sendeki enerjiden bana da ateslesene ya :)Sen naptin Balcum
Eee 5 6 dada yatsam adama 7bucukda kahvaltiya kaldiriryoz:)))
Tabiki kuzum sat atiyon kendine geliyon:)))Eveet maşallah sendeki enerjiden bana da ateslesene ya :)
Guzel oluyor ya eglence kakara kikire:))) nasilsin neler yaparsin evli bekar tanit.kuzumHoşbulduk
Benim de canım ne zamandır bi geyik topici olsa da girsem istiyordu valla =)
Sat ne kızzz:))Tabiki kuzum sat atiyon kendine geliyon:)))
Sakasina dedim kiz şat diye:))) corba yarismasina katildim bemde baktinmi.Sat ne kızzz:))
Nerde nerde bakiyim hemeeeennnSakasina dedim kiz şat diye:))) corba yarismasina katildim bemde baktinmi.
Guzel oluyor ya eglence kakara kikire:))) nasilsin neler yaparsin evli bekar tanit.kuzum
Bende 22 yasinda 5 sene evli ev hanımı çocuk yok kk da takil.aca yarismalardayim:))25 yaşındayım bekarım araştırmacılık yapıyorum canım iyiyim cuma akşamı oturuyorum bugün pek bi planım yok yoruldum bütün hafta
Sen neler yaparsın nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?