- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.881
Sağol kuzum inşallah hakeden alır:)Hamarat insanın hali bir başka canımmm maşallah sana ellerine sağlık kuzuuumm başarılar :*
Kısacası kocamin taraf dersem bartinliyim:)))Aovvv sizin baya karmaşık desene, içlerinden bi' Ankaraya gittim ama
İyiyim kuzum sen npionKara_gozlum @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893 balbocuuu @Cennetul Mualla @sivastrabzon @nly92 @melankolimm @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 Elif @Lilaseverr @bulca @minik meleklerim @Misss_laviniaaa @Eren61 @Rakika @Finr @EternaaLLove @Mucizemm1234 @gurtmingotam @Ada duru @AnneAslan @hizuran @Madammor @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @NAZZOZZ @nese-li_hilos @Nnuurrr @Puantiyeli DON @poyrazinmelegi @ParteMoralll @Pembis Hayaller @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @terelelli34 Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Reyyan__ napiyonuz kizlar.
Sanada bidanem nasilsinhuu huuuu iy gecelerrrr
Oylamaya bakiyom kuzum sen:)İyiyim kuzum sen npion
Hayırlı geceler kuzum şükür sende yetistirdin.huu huuuu iy gecelerrrr
Ben sectim bileeeeeOylamaya bakiyom kuzum sen:)
aynen kuzum son anda ya pufffHayırlı geceler kuzum şükür sende yetistirdin.
:)) hayirlisi bakam napiyon bakim naptin bugün.Ben sectim bileeeee
Bi kosturmaca demi son an olunca:))aynen kuzum son anda ya pufff
Apim canim evi temizledim baya yordum kendimi eltime gittim birazda ona yardim ettim sonra yemek derken gece ettik:)) hayirlisi bakam napiyon bakim naptin bugün.
yaaa bide misafir geldi elim ayama dolandi artik acele yaptim oyle doru duruste olmadi yaBi kosturmaca demi son an olunca:))
Kiz sendemi yaptinnn aaaaa ne naptinyaaa bide misafir geldi elim ayama dolandi artik acele yaptim oyle doru duruste olmadi ya
pazili yogurt corbasi cnm son anda katildim en alttayim:))Kiz sendemi yaptinnn aaaaa ne naptin
Ben nereli olduğumu bilmiyim:)Babam memurdu her birimiz bi yerde doğduk.Kardeşim Çanakkale(4 yaşında ayrıldı bir daha gitmedi)ablam Çankırı(Öğretmenle evlendi ilk memuriyet yeri Çankırı'ydı),ben İstanbul,hiç bilmemKısacası kocamin taraf dersem bartinliyim:)))
İyi geceler prenses:)huu huuuu iy gecelerrrr
Senin kide karışık durum desene:)Ben nereli olduğumu bilmiyim:)Babam memurdu her birimiz bi yerde doğduk.Kardeşim Çanakkale(4 yaşında ayrıldı bir daha gitmedi)ablam Çankırı(Öğretmenle evlendi ilk memuriyet yeri Çankırı'ydı),ben İstanbul,hiç bilmem
iyy geceler elifimm benimİyi geceler prenses:)
Bende sabahdan adami gonder corbaylan ugras oglen sunum yap adam aradi ogleyi evde yiycekmis iskembe yaptigimi bikiyor hemen acele sunumu yap kaldir adam görmeden sonra komsum geldi gitti onada ikram ettim derken aksam oldu ev topla falan:)Apim canim evi temizledim baya yordum kendimi eltime gittim birazda ona yardim ettim sonra yemek derken gece ettik
Bende hızlı yaptımyaaa bide misafir geldi elim ayama dolandi artik acele yaptim oyle doru duruste olmadi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?