2 senete yakin kk uye bilmez kuzum demedim ozelimi paylastim sorunlar bastan bende gerek duymadim baktimi bikir okudumu uye bilmez.
Oda doğru tatlım ama sonra nickini degiştirebiliyorsunda .neyse boşver bilmesinler daha iyi bencede

benimkide bilmez ne yapyom ne edyom kkde ama gecen ilk defa alip bakti o andada ona öküz yazmisdim onu gordu sansa simdi sancak hep ole seyler yazyorun
Uye olduğumu bilse bakar ole bişi olsa ben ozel yazmazdim hiç bellimi okur bakar yada takip eder isletir adamlara güven olmaz yinede derimde gerek yok.

Aynen öyle kuzun degisiyorda degostirmedim hiç bazen streste giriyom burda yazinca rahatliyom kimseye demeye gerek kalmiyor.
Valla bende ilk pko vardı bende hamile olan zor olur demişti doktor o ara katıldım buraya ve gerçekten çok moral oldu burası .ve çok şükür Rabbime dileğini verdi ama burada yapılan duaların hem benim moralime hemde bebeğime katkısı büyük elhamdülillah

bende ilk bebegim karnimda ölunce üye olmusdum okuyodum surekli arastiriyodum biseler ögrenyodum sora hamile kalinca aktiflesmeye basladim iyki burasi varya gercekten

Bende çok katıldım dualara aynen allah razı olsun kkan♥

dun zatii gaza geldimde bian katildimmm:)) dimi kullan kullan durr sen niee bana vermedinde ellere verdunnn al sna emojii
Valla bana vereceğini bilseydim birini verirdim ya oy verdiğim arkadaştan biri bana vermiş diğeride coook sevdiğim çorba bayılırım oyuzden onlara vermiştim kuzumya sen ben oyu kullandıktan sonra vermişsin yoksa sevdiğim çorbaya vermez sana verirdim

Benim adam bilmese napar bilmem heral sifre ama bakmiyor epeydir almaz esjiden bakardi kiz kiza konussak bile ozel anlatma acma bakar sinir ederdi karışır di şimdi yok o huyu şükür.
benimki vats. acdim diye 1 senedir sifre koymus wats. sil kaldircam diyo bnde inadna silmiyom cunku kendide kulanyo oyle kaldi simdi ikimizdede sifre var ama o istediginde sifreyi girip veryom ama ben istesem vermiyo illa wats.sil diyo varya deli edyo beni bu adam

birak bu isleri hadi dostum.. yildiz tilbeden sarki sna gelsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…