- 29 Nisan 2015
- 31.487
- 105.772
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.021
Beee tabiki sizin gibi çatlak bi o kadar da tatlı arkideşler edindimmmbende ilk bebegim karnimda ölunce üye olmusdum okuyodum surekli arastiriyodum biseler ögrenyodum sora hamile kalinca aktiflesmeye basladim iyki burasi varya gercekten
Kız valla öyle deme beee üzülüyorum yaaabirak bu isleri hadi dostum.. yildiz tilbeden sarki sna gelsin kuzum
Wapsap sadece numaran olan kişi özel onda neyvar kuzum ben ondam yeri geliyor ulasiyom adama. Bende instgram face kullanmam.benimki vats. acdim diye 1 senedir sifre koymus wats. sil kaldircam diyo bnde inadna silmiyom cunku kendide kulanyo oyle kaldi simdi ikimizdede sifre var ama o istediginde sifreyi girip veryom ama ben istesem vermiyo illa wats.sil diyo varya deli edyo beni bu adam
tabi tabi kesin sen merakla onca saat beni bekle sora git baskasina oy verrrKız valla öyle deme beee üzülüyorum yaaa
kkde 2 3 tane arkadas var onarla knusyoz flan biliyo istemiyo pek sosyal medya kulanayim ondan cnmWapsap sadece numaran olan kişi özel onda neyvar kuzum ben ondam yeri geliyor ulasiyom adama. Bende instgram face kullanmam.
Anladim canım olsun onu kaldirrinca eline bisi gecmez de nese.:)kkde 2 3 tane arkadas var onarla knusyoz flan biliyo istemiyo pek sosyal medya kulanayim ondan cnm
aynen tatlim bnde guzel kankislerrBeee tabiki sizin gibi çatlak bi o kadar da tatlı arkideşler edindimmm
İçime bir öküz oturdu valla beetabi tabi kesin sen merakla onca saat beni bekle sora git baskasina oy verrrneyse bebeim saka edyom ya bosverr hak eden kazansin ben eylendimmi eylendim onemli olan buu:))
aynende iste erkek miletii :))Anladim canım olsun onu kaldirrinca eline bisi gecmez de nese.:)
biliyom cnm takilyom sana bosver amaann yerimm seni bennİçime bir öküz oturdu valla bee.ama valla katılmanı çok istedim biliyorsun
Hepsi aynı bende 10kere indindir kaldir yaptım.aynende iste erkek miletii :))
Gel kuzuuum yamacımıza gel böcük baban ben anan olurum gel
ay benim btanem ay benim bebeim bocegim sekerim alim balim petegimmm gel gell kiyamam snaa benn
Gel kuzuuum yamacımıza gel böcük baban ben anan olurum gel
Boşluk oldu eccuk ana babaay benim btanem ay benim bebeim bocegim sekerim alim balim petegimmm gel gell kiyamam snaa benn
he olrukk nolcak hata beraberde uyuyakk simdiGel kuzuuum yamacımıza gel böcük baban ben anan olurum gel
Hayattalarmı canımBoşluk oldu eccuk ana baba
hic olurmu tatlisim az fircaliyodumda saticiyi ondan dolayi yoksa seni bos birakirmiyiz hicBoşluk oldu eccuk ana baba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?