- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.041
Tatlım tatlımmm
Hayattalarmı canım
Ahaha hayattalar şükür kuzum size dedim ana baba diye:)) cigerim benim.hic olurmu tatlisim az fircaliyodumda saticiyi ondan dolayi yoksa seni bos birakirmiyiz hic
Valla saat epey olmuş ki hiç farkında değilim uyuruk valla sarılırız 3 ümüz kardeş kardeş oh kız kardeşim yoktu oldunuzhe olrukk nolcak hata beraberde uyuyakk simdi
Hangi tatliyi alirdiniz bayim:)Tatlım tatlımmm
Benimde 3 abim var tek kızım:))Valla saat epey olmuş ki hiç farkında değilim uyuruk valla sarılırız 3 ümüz kardeş kardeş oh kız kardeşim yoktu oldunuz
Onu veremem o tatlı zor yapılıyor kusura bakma:)))
Has aman hayatta olsunlar Rabbim basımızDan eksik etmesinAhaha hayattalar şükür kuzum size dedim ana baba diye:)) cigerim benim.
oh ne guzell hem kardes hem ihanetValla saat epey olmuş ki hiç farkında değilim uyuruk valla sarılırız 3 ümüz kardeş kardeş oh kız kardeşim yoktu oldunuz
Ahahah verme beni ellereOnu veremem o tatlı zor yapılıyor kusura bakma:)))
Aminn canim benim aynen guzel yönetir bizi:)Has aman hayatta olsunlar Rabbim basımızDan eksik etmesin. Oluruz böcük baba çok iyi olur
benden olsa olsa nene olur vala yaslandim yaHas aman hayatta olsunlar Rabbim basımızDan eksik etmesin. Oluruz böcük baba çok iyi olur
Saka kakikakika:)))oh ne guzell hem kardes hem ihanetsaka tabiii kuzucukk ben abla olrum amaa
Benimde iki erkek kardeşim var biri hakkaride asker, biri 6.sınıfa gidiyor.Benimde 3 abim var tek kızım:))
Verirmiyim hic yayilma bakim:)Ahahah verme beni ellere
Kucuklermis baya allahim sagsalim tezkereler alir insallah tüm askerlerimiz.Benimde iki erkek kardeşim var biri hakkaride asker, biri 6.sınıfa gidiyor.
Allahım kafama taslar degiyoroh ne guzell hem kardes hem ihanetsaka tabiii kuzucukk ben abla olrum amaa
:))) ama haksizmiyim tatlisim sbahtandir basimin etini yedi yapmadinmi hadi meraktan öldum diye msj atip atip durdu sora gidip sevdigi corbaya oy vermis bakk seennnSaka kakikakika:)))
Amin Kuzum inşallahKucuklermis baya allahim sagsalim tezkereler alir insallah tüm askerlerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?