31 yas 22 ben ama esim 25 anca gosteriyor inanmiyorlar kimse bazen trafik poliside çocuk saniyor yasina inanmayip bende yasa önem vermedim kapi komsumuzdi abi deme lazim olur hesabi
Allah iyiliğini versin kız gece gece güldürdün Allah’ta seni güldürsün abı deme lazım olur ha

ayy evet ya katla paket flnn yaa cok seviyodum o isimi ozledim baya ahh ahh
Sen nerde calistin kuzum ben kasa tasirdim ağır belim agrirdi bide genc olan arkadaslarda vardi girgir samata geçerdi :) ben cok dukkanlara gordim hep evimizin mahallelerinde oldugunda hepsine girdim birine gıcık gitsem biryer hepside cagirir di:)

Nasip kuzum meleğinin yiyecek ekmegi varmış rabbim hiçbir anneye yasatmasin yaşayanlarada allah sabirini veriyor gerçekten şükür halimize.
Başın sağolsun demeden geçemedim teselli edecek kelimem yok tıkanıyorum konu evlat olunca bende şuan 6. Hamileliğim sonlasın diye bekliyorum yaşayan yok hep erken kayıp. İlk defa bunda kese gördüm buda dış gebelikmiş

benim ilk calisma hayatim 13 yasinda yufkaci dukaninda basladi cnm bitek ben vardim kiz hicbbisey bilmeye kucuk kizz.. sora kendi kendime yemek yapmayi ogrendim orda ogle yemeklerni ben yapar bi yandan sulama musterilere bak flan dukanin sahibi gibiydim patron zten abim gibiydi cok guzel gunlerim gecdi orda..

Seninde basın sağolsun kuzum ya allahim inşallah nasip eder ama gen arastir benimde 4 olcak yasayan yok hep dusuk git gel en sonda bitane vefat etri geni sorunlu çıktı şimdi boz arastiriliyoz sende oste esinle sürekli dusmesi normal değil kuzum.

Neyseki insanı sıcak bak burdan bile enerjini alabiliyorum :)
aynen cnm sicak kanliyiz sende olesin..:)) 8 yasina kadar orda yasadim sora bura tasindik ama arada devamli gittik tatile simdi 6 senedir ablam evlendi orda yasiyo arada onu gormeye gideriz iste.. bu arada benim ilk askim agriliydi 2 sene konusdum sora nasip olmadii :))))

oyy cnm benim ya cok gecmis olsun kesinmi dis gebelikmis... off cok uzuldumm((

Canım benim yaptırmadığım şey kalmadı artık rahim filmi mi dersin genetik, kan pıhtılaşması, histeroskopi, sperm tahlilleri beş düşükten sonra genetik ve pıhtılaşma istediler bende pıhtılaşma çıktı bu defa ilaç tedavisi görüyordum düşmesin diye ama dış gebelikmiş 2 hafta hastanede yattım haftaya sonlansın bakalım tekrar rahim filmi çektirecem

oyy cnm benim ya cok gecmis olsun kesinmi dis gebelikmis... off cok uzuldumm((
Evet canım sol tuba da kese görüldü 2 hafta yatırdılar. İlk doz iğne ile düşmedi ikinci doz yapıldı çıkalı Pazartesi günü 3 hafta olacak hala sıfırlanmadı değerim ama çok şükür 7 lere kadar düştü

cnm bnm ya kiyamam cok uzuldum gercekten basin saolsun rabbim insallah tez vakitte hamile kalmayi ve kucagina almayi nasil eder insallahh

Nasip değilmiş canım sen yine yakın bulmuşsun benim ilk aşkımda Karadenizliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…