yakinmisiz agrililarin yaninda calisdim ben 3 sene yufka isinde genelde yufkacilar agrili olur benim bildigimm cok iylerdir gercekten
Yufka açmadı ama el lezzeti çok iyidir eşimin. Çok şükür iyi bir kocam var ama Hatay’da oturunca genelde her gören nerden buldun diye soruyor
Iğdır’a geçen yaz gidecektik Doğubeyazıt tan geçişi kapatmışlardı nasip olmadı

Amin kuzm amin ben acimi gomdum icime allahim güç kuvvet veriyor.
Şuan inanmıcaksın ama fena ağlıyorum varya off Allahım size sabrını versin ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .kimseye de böyle acı yaşatmasın Rabbim . bende kızımda düşük tehlikesi yaşadım birde zor olunca sen düşün ölüp ölüp dirildim . Allahım bebeğimi alacaksan nolur benide onla al diye dualar ettim çok şükür ki bize bağışladı. Ve hergün şükrümü hiç eksik etmem kızımı her sevişimde şükrederim canım . güzel haberlerini bekliyorum inşallah

olsun nolcak önemli olan aradasi ask sevgi bag yoksa ayni yas olup birbirnize hissiniz olmasa ne fayda dimii:)))
agzi olan konusur iste onemli olan sizin birliginiz..
hadiya nasip olmamis kismet insalah baska zman gidebilirsiniz bende ablam orda oturuyor yazin yanina gidicem kismetse:))

Nasip kuzum meleğinin yiyecek ekmegi varmış rabbim hiçbir anneye yasatmasin yaşayanlarada allah sabirini veriyor gerçekten şükür halimize.

agzi olan konusur iste onemli olan sizin birliginiz..
hadiya nasip olmamis kismet insalah baska zman gidebilirsiniz bende ablam orda oturuyor yazin yanina gidicem kismetse:))
Bana göre epey soğuk oralar ya en sıcak yer Iğdır diyorlar. Ya ben Haziran akşamında denize giren insanım mont giymek nedir :)

Kesinlikle katılıyorum kafa birbirine denkse tahammül ve saygı varsa aşkla geçen ömürden daha güzeli var mı?
tabiki mesela benim esimle kafam cok uyuşuyor ikimizda sakaciyiz yani birbirmize takiliriz flan ama birimiz saka kaldiramasak ters duseriz en onemlisi kafanin uyusmasi ve aradaki saygi sevgi gerisi bos.

Nasip kuzum meleğinin yiyecek ekmegi varmış rabbim hiçbir anneye yasatmasin yaşayanlarada allah sabirini veriyor gerçekten şükür halimize.
Şükür Kuzum o kadar kayıp kaçırılma vakaları varki Rabbim en çok ondan korusun ne olduğunu bilmiyorlar yavrularına caresizler ,en azından meleğin Rabbimizin yanında inşallah biliyoruz bu bile şükür . hayırlısı böyleymiş demekki bebegin içinde sizin içinde zor dönemler gecirmişsin.

Aynen oyle sukur diyom yine kuzm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…