- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.121
Yufka açmadı ama el lezzeti çok iyidir eşimin. Çok şükür iyi bir kocam var ama Hatay’da oturunca genelde her gören nerden buldun diye soruyoryakinmisiz agrililarin yaninda calisdim ben 3 sene yufka isinde genelde yufkacilar agrili olur benim bildigimm cok iylerdir gercekten
Çok güzelmiş oralar gezenler öyle diyorKarabük Safranbolu bende kuzum
aminn tüm isteyen annelere.
Şuan inanmıcaksın ama fena ağlıyorum varya off Allahım size sabrını versin ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .kimseye de böyle acı yaşatmasın RabbimAmin kuzm amin ben acimi gomdum icime allahim güç kuvvet veriyor.
Bende yufkacida calistim kuzum bekarken:)yakinmisiz agrililarin yaninda calisdim ben 3 sene yufka isinde genelde yufkacilar agrili olur benim bildigimm cok iylerdir gercekten
olsun nolcak önemli olan aradasi ask sevgi bag yoksa ayni yas olup birbirnize hissiniz olmasa ne fayda dimii:)))
agzi olan konusur iste onemli olan sizin birliginiz..Yufka açmadı ama el lezzeti çok iyidir eşimin. Çok şükür iyi bir kocam var ama Hatay’da oturunca genelde her gören nerden buldun diye soruyor
Iğdır’a geçen yaz gidecektik Doğubeyazıt tan geçişi kapatmışlardı nasip olmadı
Masallah eniştenin ruhu gençmişBenim 9 yas var:)
Yok canımya tatlıannenin konuyu okuyordum meleği ile ilgiliBlue_Peri Kacdinmi qiii
hadiyaa ben sulamaciydim cnm istifci yemekci musterlere bakiyodum flan herseyy..:))) sen napiyodunBende yufkacida calistim kuzum bekarken:)
Nasip kuzum meleğinin yiyecek ekmegi varmış rabbim hiçbir anneye yasatmasin yaşayanlarada allah sabirini veriyor gerçekten şükür halimize.Şuan inanmıcaksın ama fena ağlıyorum varya off Allahım size sabrını versin ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .kimseye de böyle acı yaşatmasın Rabbim. bende kızımda düşük tehlikesi yaşadım birde zor olunca sen düşün ölüp ölüp dirildim . Allahım bebeğimi alacaksan nolur benide onla al diye dualar ettim çok şükür ki bize bağışladı. Ve hergün şükrümü hiç eksik etmem kızımı her sevişimde şükrederim canım . güzel haberlerini bekliyorum inşallah
tmm cnm bosver hatrlatmayalim dha fazlaYok canımya tatlıannenin konuyu okuyordum meleği ile ilgili
Kesinlikle katılıyorum kafa birbirine denkse tahammül ve saygı varsa aşkla geçen ömürden daha güzeli var mı?olsun nolcak önemli olan aradasi ask sevgi bag yoksa ayni yas olup birbirnize hissiniz olmasa ne fayda dimii:)))
Bende orta da sulama olurdum katlama istoi paket bazlamacida bir di arada bazlama çevir sacda :)hadiyaa ben sulamaciydim cnm istifci yemekci musterlere bakiyodum flan herseyy..:))) sen napiyodun
Ben sürekli okurum kuzum unutmam ki önemli değil♥tmm cnm bosver hatrlatmayalim dha fazla
Bana göre epey soğuk oralar ya en sıcak yer Iğdır diyorlar. Ya ben Haziran akşamında denize giren insanım mont giymek nedir :)agzi olan konusur iste onemli olan sizin birliginiz..
hadiya nasip olmamis kismet insalah baska zman gidebilirsiniz bende ablam orda oturuyor yazin yanina gidicem kismetse:))
tabiki mesela benim esimle kafam cok uyuşuyor ikimizda sakaciyiz yani birbirmize takiliriz flan ama birimiz saka kaldiramasak ters duseriz en onemlisi kafanin uyusmasi ve aradaki saygi sevgi gerisi bos.Kesinlikle katılıyorum kafa birbirine denkse tahammül ve saygı varsa aşkla geçen ömürden daha güzeli var mı?
Şükür Kuzum o kadar kayıp kaçırılma vakaları varki Rabbim en çok ondan korusun ne olduğunu bilmiyorlar yavrularına caresizler ,en azından meleğin Rabbimizin yanında inşallah biliyoruz bu bile şükür . hayırlısı böyleymiş demekki bebegin içinde sizin içinde zor dönemler gecirmişsin.Nasip kuzum meleğinin yiyecek ekmegi varmış rabbim hiçbir anneye yasatmasin yaşayanlarada allah sabirini veriyor gerçekten şükür halimize.
ayy evet ya katla paket flnn yaa cok seviyodum o isimi ozledim baya ahh ahhBende orta da sulama olurdum katlama istoi paket bazlamacida bir di arada bazlama çevir sacda :)
31 yas 22 ben ama esim 25 anca gosteriyor inanmiyorlar kimse bazen trafik poliside çocuk saniyor yasina inanmayip bende yasa önem vermedim kapi komsumuzdi abi deme lazim olur hesabiMasallah eniştenin ruhu gençmiş
Aynen oyle sukur diyom yine kuzmŞükür Kuzum o kadar kayıp kaçırılma vakaları varki Rabbim en çok ondan korusun ne olduğunu bilmiyorlar yavrularına caresizler ,en azından meleğin Rabbimizin yanında inşallah biliyoruz bu bile şükür . hayırlısı böyleymiş demekki bebegin içinde sizin içinde zor dönemler gecirmişsin.
olsun btanem benim ben oyle seyleri hatrlatinca nasi ktu oldugnu tahmin edebilyom bnde senin kadar olmasada yasadim birazBen sürekli okurum kuzum unutmam ki önemli değil♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?