- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.101
aynen cnm onemli olan her anin kiymetni bilmek..:) iy uykularr tatlimmHer yaşın ayrı bir güzelliği var be böcükçüğüm olsundu :)
Öyle canım da bari özlenecek kadar zaman olsaydı tatile çıksam bronzlaşmadan gelir arkadan su döksem kurumadan gelir adam öyle evde oturup bekleyecez artıkmasalahh cnm olsun hayirlisi olsun sagsalim gidip gelsinler genc askerlerimiz
Iyiki varsınız zaten sizin sayenizde burda kendimi tesellendirdim hep onsan acilar gore gore güçlenir.o bir melek oldu oteki tarafta seni bekliyo annesiii yeri cok guzel suanda emin ol uzulme cennet annesi..
Görmüştüm bebeğini canım ay fena oldum biya içim tuhaf olduResimdeki vefat eden kozomdi 1ay yaşadı kuvezde.
Künefe cenneti Hatay’dan kuzu sizler neredenGeyik sohbeti dememisler tabikide canim nerden bakem anlat kuzum.
aynen oyle ya bide yol iznide veriyolar galiba 18 gune falan dusuyo abooo bi kafa dinliyemiycem offÖyle canım da bari özlenecek kadar zaman olsaydı tatile çıksam bronzlaşmadan gelir arkadan su döksem kurumadan gelir adam öyle evde oturup bekleyecez artık
ayen cnm benim rabbim sana ikiz ücuz nasip etsin insallahIyiki varsınız zaten sizin sayenizde burda kendimi tesellendirdim hep onsan acilar gore gore güçlenir.
ben istanbul cnm aslen igdirliyim .Künefe cenneti Hatay’dan kuzu sizler nereden
Amin kuzm amin ben acimi gomdum icime allahim güç kuvvet veriyor.Görmüştüm bebeğini canım ay fena oldum biya içim tuhaf oldumelek oldu mis kokulu Rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasını Kuzum .benim.
Hoş buldum canım :) seninki kış vakti bide günler su gibi geçeraynen oyle ya bide yol iznide veriyolar galiba 18 gune falan dusuyo abooo bi kafa dinliyemiycem offhosgeldin cnm bu arada:)
Aa kocamın toprağıben istanbul cnm aslen igdirliyim .
24 yasindayim cnm 1 yas 8 ay var aramizda:)) senHoş buldum canım :) seninki kış vakti bide günler su gibi geçer
Yaşlar yakın mı esinle
Karabük Safranbolu bende kuzumKünefe cenneti Hatay’dan kuzu sizler nereden
aminn tüm isteyen annelere.ayen cnm benim rabbim sana ikiz ücuz nasip etsin insallah
yakinmisiz agrililarin yaninda calisdim ben 3 sene yufka isinde genelde yufkacilar agrili olur benim bildigimm cok iylerdir gercektenAa kocamın toprağıbizimki de Ağrı lı
Ben 31 olacam Nisan da eşim 30 aramızda 1,5 yaş var24 yasindayim cnm 1 yas 8 ay var aramizda:)) sen
Benim 9 yas var:)Hoş buldum canım :) seninki kış vakti bide günler su gibi geçer
Yaşlar yakın mı esinle
olsun nolcak önemli olan aradasi ask sevgi bag yoksa ayni yas olup birbirnize hissiniz olmasa ne fayda dimii:)))Benim 9 yas var:)
Kuzum ben hic büyük gormedim kafalar Aynj tipiz milyonuzda askla sevoyom yeter bana yoksam katlanirmiydim :))olsun nolcak önemli olan aradasi ask sevgi bag yoksa ayni yas olup birbirnize hissiniz olmasa ne fayda dimii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?