- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.621
boyun kac cnmBen aldıgımı verdim anında birazı dursaydı iyiydi ya çok zayıfım
1.57 falan canımboyun kac cnm
Hepimiz aynı sayılırız bende 1.58 :)))
Boydaşız böcüküm ozaman gel bi öpim
3lü Boydaş ozaman gel senide bir öpimHepimiz aynı sayılırız bende 1.58 :)))
3lü Boydaş ozaman gel senide bir öpim
zaten 1 56 1 57 1 58 arasi oluyoruz turk kadinlarinin cogu :))Hepimiz aynı sayılırız bende 1.58 :)))
haha ozman gunaydinn balim demek sen cidi soledin uyalim diyeUyumusum biraz kizceler.
Bizim grupta herkes uzundu ama demekki onlar istisnazaten 1 56 1 57 1 58 arasi oluyoruz turk kadinlarinin cogu :))
Iyi gelmiştir uyumak :))Uyumusum biraz kizceler.
Ayran icmistim gectim koltuga uzandim adamda papci oynuyor simdi arizaya cimti asansör cu ole kalktim ginderdim koltuk da icim geçmiş:)))haha ozman gunaydinn balim demek sen cidi soledin uyalim diye
Ara ara adama bişiler diyordum oda ayrandan deyip durdu oyuna dalmisti:))Iyi gelmiştir uyumak :))
Benim hiç ayran içince uykum gelmez :)))Ara ara adama bişiler diyordum oda ayrandan deyip durdu oyuna dalmisti:))
benm etrafimdakierin geneli bu ölçulerdeBizim grupta herkes uzundu ama demekki onlar istisna
iy yaptin canisi bnde bi ymek yiyeyim:))Ayran icmistim gectim koltuga uzandim adamda papci oynuyor simdi arizaya cimti asansör cu ole kalktim ginderdim koltuk da icim geçmiş:)))
Biz 4 kardesiz onların boyuda 1.65 1.70 olunca kısa geliyordum ama boyumu seviyoum yinede :))benm etrafimdakierin geneli bu ölçulerde
Bende iyiyim canım... 29 yaşımdayım 30 olmak üzereyim 2 kızım var biri 12 yaşına girdi diğeri 5.5 aylıkIyi kuzum sen nasilsin tanisalim canim
Bizde yemek yedik.. şimdi diziye bakıyorummmHoşgeldin balim yemek yedik tv bakiyoz adamla sen kuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?