- 29 Nisan 2015
- 31.487
- 105.772
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.781
Ne güzel valla bütün kuşlar toplandıkEski dost gece kusu oda bizden kuzum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel valla bütün kuşlar toplandıkEski dost gece kusu oda bizden kuzum.
Vallaha civik olunca midem kalkiyor ama normal olunca kuruyor hemen:)) topaklasiyor:)) bunu benmi diyom ahahdkfjfHiç gülecegim yoktu yaa gece gece
Ayy kuzum sormaa ,bu aralar cok yoruluyorum ayaklarim zonkluyor resmen...Ahah yerim seni ya napiyon nasılsın yorgun perişan halsiz görünüyo n:)))
Kıyamam bitanem ya sana cocukda olumca zor allah kolaylik versin kuzum ya annelikde evlilikde sorumluluk.Ayy kuzum sormaa ,bu aralar cok yoruluyorum ayaklarim zonkluyor resmen...
Evin isi bitmiyor,yapmasanda olmuyor..
Birgun yapmayayim 3 gune zor temizliyorum ...Biktim valla![]()
Birgun bir etiket yapcam yuze yakin toplutcam eskileri ahaha arada yapiyom ben 100kisi etiket:))Ne güzel valla bütün kuşlar toplandık![]()
BööööğğğVallaha civik olunca midem kalkiyor ama normal olunca kuruyor hemen:)) topaklasiyor:)) bunu benmi diyom ahahdkfjf![]()
Hosbulduk ..Hoşgeldin canım kimsin ben tanımıyorum tanışalım![]()
Suan gülme krizi tuttu kiz adam uyancak ahahah.Bööööğğğ.valla bu kadar net kimse anlatamazdı ha
![]()
Valla toplu davet yap yap tanışak hiç gelesileri yok sen etiketle bariBirgun bir etiket yapcam yuze yakin toplutcam eskileri ahaha arada yapiyom ben 100kisi etiket:))
uyuyo smdi teyzesi yrin oper isirrimOyy küçük minnak bitane şak diye öp benim için ısır ısır totişinden![]()
Sorma canim ...Kıyamam bitanem ya sana cocukda olumca zor allah kolaylik versin kuzum ya annelikde evlilikde sorumluluk.
Cagiriyom naoiyon ne ediyon tamm eski neselerimi yok ne ben kaynak ariyom ahahaValla toplu davet yap yap tanışak hiç gelesileri yok sen etiketle bari![]()
selam cnm hosgeldinSelam kizlarrr![]()
Ben Ebru ,25 yaşındayım,1 kızım var ,konyada yaşıyorum bende ev hanımıyım canımHosbulduk ..
Evet biz tanismadik daha
Ismim fatma 28. yasindayim ,3 kuzum var.Ev hanimiyim.Istanbuldanim
Peki Sen ?
Seni bilmezmiyim ben isin zor bi buyusunler duzene ole girer dicem herani zor:):)Sorma canim ...
Gece 50 kere uyaniyorum uykumu alamiyorum ,Sabah olunca yataktan cikasim gelmiyor .Gene sabah oldu yine ayni seyler![]()
Gelirlerse bizimledirler gelmezlerse hiç bizimle olmamışlardırCagiriyom naoiyon ne ediyon tamm eski neselerimi yok ne ben kaynak ariyom ahaha
Ahaha aynen öyle ben yeni kisiler tanirim yeni dertler hayatlar severim dinlemeyi.Gelirlerse bizimledirler gelmezlerse hiç bizimle olmamışlardır![]()
uyuyo smdi teyzesi yrin oper isirrim![]()
Evet annis :)) napiyonuz-Adel- de uyanik.