- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.801
Sohber ediyoz sen napiyon kuzum♥Evet annis :)) napiyonuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sohber ediyoz sen napiyon kuzum♥Evet annis :)) napiyonuz
Hosbulduk böcüküm naberselam cnm hosgeldin![]()
Napim vala tlfda uğraşıyom uyku tutmadıSohber ediyoz sen napiyon kuzum♥
Bkzde diyoz artartık:)))Hosbulduk böcüküm naber![]()
Ahaha aynen öyle ben yeni kisiler tanirim yeni dertler hayatlar severim dinlemeyi.[/QUOTE
Görmeden seviyoruz ya sevmek istedikten sonra herkezi.herkesin derdine sevincine de görmeden kendi derdimiz sevincimiz gibi bakabiliyoruz ne güzel.
Cok memnun oldum canim .Ben Ebru ,25 yaşındayım,1 kızım var ,konyada yaşıyorum bende ev hanımıyım canım![]()
Aynı benide tuadikk olmasa beyinde bitiyorda aklimiz zburda ahahah.Napim vala tlfda uğraşıyom uyku tutmadı![]()
Vlaa öyle alıştım ki :)Aynı benide tuadikk olmasa beyinde bitiyorda aklimiz zburda ahahah.
O ne kizBkzde diyoz artartık:)))
takilmaca canim sen napyon:))Evet annis :)) napiyonuz
Hic sorma ya kk ya yasiyozVlaa öyle alıştım ki :)
Böcük ahahahaO ne kiz![]()
Aynı bende valla eşimde yanımda mac özetlerine bakiyo bende gizli gizli burdayımtakilmaca canim sen napyon:))
Bende memnun oldum ozaman pembikcimCok memnun oldum canim .![]()
Buyudukce dahada zor grcekten.Seni bilmezmiyim ben isin zor bi buyusunler duzene ole girer dicem herani zor:):)
iyim pembisim nolsun kizi simdi yatrdim bnde yataga dogru gecicem sen napiyonHosbulduk böcüküm naber![]()
Valla bura olmasa ne yaprdm blmiyom sosyal hesaplar yok zaten:)Hic sorma ya kk ya yasiyoz
Böcük ahahaha