- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.761
bnde seni yerimkiiiiTulumunu yiyim.
Fazlada sicak olmasin ararar nefes alsin:)))Oyy yerim ben onu. Üzerinede kalın battaniye bişey olmaZz inşallah Kuzum uyuyormu şimdi kuzucuk
yok cnm nerdee önumde oturmus oyun oynuyo ama huysuzlaniyo uykusu geldi sanirimOyy yerim ben onu. Üzerinede kalın battaniye bişey olmaZz inşallah Kuzum uyuyormu şimdi kuzucuk
ahahha merak etme nefeslik yer brakirimFazlada sicak olmasin ararar nefes alsin:)))
Valla maşşallahya benim kızda bugün hep kuş sayıkladı babasından kuş istiyor.pencerenin önüne biraz bulgur döküyorum alıştı kuşlarda hergün geliyorlar çok seviniyor görünce yavrum. Ama tabi tuvaletlerini yapmasalarÇok tatli ablasi♥
Oyy küçük minnak bitane şak diye öp benim için ısır ısır totişindenyok cnm nerdee önumde oturmus oyun oynuyo ama huysuzlaniyo uykusu geldi sanirim
Ahah iri iri benim finduk kurtla ugrasamiyom ben :))Valla maşşallahya benim kızda bugün hep kuş sayıkladı babasından kuş istiyor.pencerenin önüne biraz bulgur döküyorum alıştı kuşlarda hergün geliyorlar çok seviniyor görünce yavrum. Ama tabi tuvaletlerini yapmasalar
Aynen ya bende özledim çok.
Valla ben bıktım temizlemekten cıkmıyordaAhah iri iri benim finduk kurtla ugrasamiyom ben :))
Hosgeldin pembisim cocukmu sallanıyon:)Selam kizlarrr
Aynen tohum gibi saliyor hemen kabariyor sisiyor birakiyor gagasini:)))))Valla ben bıktım temizlemekten cıkmıyorda. Kız üzerine falan yaptığı olmuyomu
Yok kuzum tik olmuş artik oturdugum yerde ben sallaniyorumHosgeldin pembisim cocukmu sallanıyon:)
Ahah yerim seni ya napiyon nasılsın yorgun perişan halsiz görünüyo n:)))Yok kuzum tik olmuş artik oturdugum yerde ben sallaniyorum
Hoşgeldin canım kimsin ben tanımıyorum tanışalımSelam kizlarrr
Aynen tohum gibi saliyor hemen kabariyor sisiyor birakiyor gagasini:)))))
Eski dost gece kusu oda bizden kuzum.Hoşgeldin canım kimsin ben tanımıyorum tanışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?