- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.875
- 308
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.821
Bende az once yatirdim kizimi ,utu yaptim biraz yatarim birazdan canimiyim pembisim nolsun kizi simdi yatrdim bnde yataga dogru gecicem sen napiyon
hii iy yapyon kuzu caktirmaAynı bende valla eşimde yanımda mac özetlerine bakiyo bende gizli gizli burdayım)
Benimkini uyuttum horluyor bende gizli gizli takilmaca.Aynı bende valla eşimde yanımda mac özetlerine bakiyo bende gizli gizli burdayım)
Hayat gecmez yiksam y en guzel tatlim annemBuyudukce dahada zor grcekten.
Rabbim sabir ve kolaylik versin.
Onlarsizda olmuyor .
Yapacak biae yok
Aynen kuzum 2 sene olcak kafam dağılıyor gercekten kimse aramiyor insan.Valla bura olmasa ne yaprdm blmiyom sosyal hesaplar yok zaten:)
♥
utumu oda neyin nesi kiBende az once yatirdim kizimi ,utu yaptim biraz yatarim birazdan canim
Ahaha dimi bende yarinmi yapsam birikti:))utumu oda neyin nesi kiyapmayali baya oldu
yrina yap cnm ya bu saate bosver yat uyu dinlenn haha senide kendime benzetcemAhaha dimi bende yarinmi yapsam birikti:))
hayyytt masalahhh bnde acikyom ya surekli puffBir bucuk ekmek yersen bide bol sogan aci yanar tabi miden:))
Ne olcak gidiş hat ii degil bende aciktim biraz:))hayyytt masalahhh bnde acikyom ya surekli puff
Yok zatin bu satte olmaz adam uyanır gmlekler zaten yaz giyer bibara yaparım onları 5 6 tane vardi gerisi utulu:)yrina yap cnm ya bu saate bosver yat uyu dinlenn haha senide kendime benzetcem
bnde az once atisdirdim sora hop dur ne yapyon gece gece dyip braktimNe olcak gidiş hat ii degil bende aciktim biraz:))
Çikolu ekmek yiyorum böcüküm gel paylaşalımhayyytt masalahhh bnde acikyom ya surekli puff
ay benim hic utu derdim yok qi herif genelde tsort giyer pantolon desen utu flan yapmasamda sorun yok oh rahatimYok zatin bu satte olmaz adam uyanır gmlekler zaten yaz giyer bibara yaparım onları 5 6 tane vardi gerisi utulu:)
Aman eyleme dikkat edek:)bnde az once atisdirdim sora hop dur ne yapyon gece gece dyip braktimhaha
yaaa demee ole bak gider tereyaginin ustune findik ezmesi surup yerim heeeÇikolu ekmek yiyorum böcüküm gel paylaşalım
aynen kuzumm :))Aman eyleme dikkat edek:)
Benimde arada gömlek giyer tsirt ayni ama birden bor yere gisince sorasi geliyor sinra kiziyor utulu dursun diye binde bir giyer bayramda gezmede nadir ole kuzumay benim hic utu derdim yok qi herif genelde tsort giyer pantolon desen utu flan yapmasamda sorun yok oh rahatim
Bak bak gaza getirme :))Çikolu ekmek yiyorum böcüküm gel paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?