- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.861
de gettt pis kandirikciSen bilirsin ayy nekadarda güzel dururdu miğdende ohhh mis
42 evlenince 46 da hamile kaldim 64 de yaptim dogum ve suan 60 diyim sana kaldim tartildim.42 mi abooben 45dim evlenince suan 53 de takildim kaldim
benim yerimede ye kuzuum ayyyy sarj yuzde 5 kapancak 4 oldu simdibalbocuuu gel yiyekde bodaha den bitsin:)
Saol bitanem kiz banyo yaptim cok halsiz hissediyordum kendimiiy geceler cnm hadi hayirrlisi❤
Hayır olmazzzzzzkuzucuklar yuzde 2 hakinizi helal edin bn gidyom
kuzucuklar yuzde 2 hakinizi helal edin bn gidyom
Hoşçakal sevgili:)))benim yerimede ye kuzuum ayyyy sarj yuzde 5 kapancak 4 oldu simdi
T Tatlianne20 böcük şarj bahane mutfağa gidiyor obenim yerimede ye kuzuum ayyyy sarj yuzde 5 kapancak 4 oldu simdi
Aboooo aman ben 2017den beri 59 58 geziyom fazla yok oda. Hamilelikten kaldiBen evrim oldum 42 kilodan 60 sa:)
Helal olsun kız böcüküm benimkuzucuklar yuzde 2 hakinizi helal edin bn gidyom
Ben istiyordum ama göbek olmadi hic :))Aboooo aman ben 2017den beri 59 58 geziyom fazla yok oda. Hamilelikten kaldi
Yiyor suan:)))Helal olsun kız böcüküm benim
Ne yiyim kiz valla ben demin yaptigim kekten yedimAynen aynenKara_gozlum oda yesin kilo almayanlardan zatin:))
Aynen aynenKara_gozlum oda yesin kilo almayanlardan zatin:))
Uyicam tatlım tatlım birazdan
Yyy en guzeli bende azcik basen var heryer esitBen istiyordum ama göbek olmadi hic :))
Ahahaaa aynen lop lop götürüyorYiyor suan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?