- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.961
Ben aradada olsa kuran namaz tesboh ederdim cocuk kaybettim dindende uzak kaldim rahat yasar gibi esimde kiziyor nezaman basliycan diye unuttun herseyi bıraktın diyor.Aynn canim valla insan dunya derdine dusuyo ahireti unutuyoruz calismak lazim
Uyanik görünce sohbete cagirdim geyik sohbeti muhabbet canım.Ne oluyor burda
Aynn valla canim bende aklima geldikce kuran jokurum ama dedigin gibi namaz en onelmlisiBen aradada olsa kuran namaz tesboh ederdim cocuk kaybettim dindende uzak kaldim rahat yasar gibi esimde kiziyor nezaman basliycan diye unuttun herseyi bıraktın diyor.
Cok hastayim , burun akintisindan uyuyamiyorum , keske uyuyabilsem olucem halsizliktenUyanik görünce sohbete cagirdim geyik sohbeti muhabbet canım.
Gel kuzum sohbet muhabbet katilmak istersenNe oluyor burda
Aynen bi sirkelensek alissak 5 dakka almaz da.Aynn valla canim bende aklima geldikce kuran jokurum ama dedigin gibi namaz en onelmlisi
Gecmis olsun tatlimCok hastayim , burun akintisindan uyuyamiyorum , keske uyuyabilsem olucem halsizlikten
Gecmis olsun sendemi yKalandin kome sorsam grip bu kış yaramadı kimseye.Cok hastayim , burun akintisindan uyuyamiyorum , keske uyuyabilsem olucem halsizlikten
Aslında alarm kursak cok guzel olucak bizim sokakta caprazimda cami var ama inanirmisn insan bazen duymuyoAynen bi sirkelensek alissak 5 dakka almaz da.
SaolasinGecmis olsun tatlim
Ben duyuyom rahatlikla hep kilcam diyom kalkmiyom ama yemek os yetistiriyom hemen.Aslında alarm kursak cok guzel olucak bizim sokakta caprazimda cami var ama inanirmisn insan bazen duymuyo
Grip diil hava carpti , dun eksi 7 dereceydi firtina vardi , esim cocuklar ben dordmuzde fenayiz , tum gun elimizde mendil yattik bi kosedeGecmis olsun sendemi yKalandin kome sorsam grip bu kış yaramadı kimseye.
Iste adapte degiliz ondan ahhh ahhhBen duyuyom rahatlikla hep kilcam diyom kalkmiyom ama yemek os yetistiriyom hemen.
Ay hepiniz birden baya zor olmustir biri saglam olsa dicen baksa gecmis olsun tekrardan ama hasta herkes ya .Grip diil hava carpti , dun eksi 7 dereceydi firtina vardi , esim cocuklar ben dordmuzde fenayiz , tum gun elimizde mendil yattik bi kosede
Hosgeldin kuzum nasil oldunMerhaba kızlarrrr
Hoşgeldin kuzum♥Merhaba kızlarrrr
Canim doktora gidiyormusunBu kist meselesi yüzünden beynım durdu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?