- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.921
Bende ole kuzum aynen.Su siralar adet dongumde. Cok yiyiyorum yine dikkat ediyorum bazen seker tavan yapi hissediyirum o yuzden dikkat ediyom ama yemek istersem saat tanimiyorum
Hayırlı geceler tatlı bidik öptüm kocaman♥Ben uyuyorum şekerler hepinize iyi geceler tatlı uykular görüşmek üzere öpüyorum sizleri
Ellerine sağlık şimdiden balim:)Yaparım sen iste
Sanada bitanem muuuahhhBen uyuyorum şekerler hepinize iyi geceler tatlı uykular görüşmek üzere öpüyorum sizleri
Teşekkürler beybisiiiiiEllerine sağlık şimdiden balim:)
Tamm en son cukulata yerken gorururm hadi tatli uykular balim.Neyse canısılar ben yatıyorum malum yarın erken kalkcam .öpüyorum sizi rüyanızda bol bol çiko görün
Iyi geveler kuzum hastameye gitmesen tutardim seni bırakmazdım ama neeyyyseeeNeyse canısılar ben yatıyorum malum yarın erken kalkcam .öpüyorum sizi rüyanızda bol bol çiko görün
Kiz sen nereyeHadi hayirli geceler hepiniz öpüyorum görüşmek üzere kızlar♥
Kalırdım valla bende ama yarına baya göz bas şaftım kayarIyi geveler kuzum hastameye gitmesen tutardim seni bırakmazdım ama neeyyyseee
Uykuda yokda nebilem gaza geldim heral:))Kiz sen nereye
Tamm en son cukulata yerken gorururm hadi tatli uykular balim.
Aynn canim neyse yarin acısını cikaririzKalırdım valla bende ama yarına baya göz bas şaftım kayar
O hastane adaminbayar bkde ne uyku gelir orda bende ole olurdu rahat koltuklar plurdu siram gelene kadar basimi kapardim elimle artık böle sabahlardim uykusuzluldan olurdum:))Kalırdım valla bende ama yarına baya göz bas şaftım kayar
Bencede fazla geldin baktin kizlar gidiyo sende sivrildinUykuda yokda nebilem gaza geldim heral:))
Aynn canim neyse yarin acısını cikaririz
Ihihi birazcık ole oldu apla:))Bencede fazla geldin baktin kizlar gidiyo sende sivrildin
Aman sorma valla kim gitcek şimdi amaaan sabahın köründe neyse ben gittim mucks canlarımO hastane adaminbayar bkde ne uyku gelir orda bende ole olurdu rahat koltuklar plurdu siram gelene kadar basimi kapardim elimle artık böle sabahlardim uykusuzluldan olurdum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?