- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.501
oo hemde nasi birinde yan komsununkine bastik aksamina kapiya sikayete gelmisdiSoruyorum.! Küçükken zillere basıp kaçar mıydınız.?
iy geceler cnm gorusuruk:)Evet
Ben kaçayım kızlar, iyi geceler iyi oyunlar size :)
Nediyon sen hemde kac kere yakalandim bile adam dövdü beni kuzenler kacti bende kactim ama adam demek takip etmis arkadan baya uzaklikda enseledi :)))Soruyorum.! Küçükken zillere basıp kaçar mıydınız.?
Ben sezeryandan geldim 10 dakka olmadi gaz cikarttim herkes sasirdi biz 2 gundur gaz cikartmak için yatiyoz yalyap vallaha dediler bende sok oldum.
Hayırlı geceler kuzum♥Evet
Tamam canim iyi geceler malûm sen hamilesin uyu dinlenEvet
Hiç hatırlamıyorum desemSoruyorum.! Küçükken zillere basıp kaçar mıydınız.?
Ahah cok komik ya kaynanam da yanımda 2 hafta durmadan cikti odada o gaz ana karnim rahatladi agrimadi hic:))))
Ayy yok ya ben çok usluydum. :)Soruyorum.! Küçükken zillere basıp kaçar mıydınız.?
Simdi olsa artk haata olan yaşlı kalkamayan var diye dusunuyim ama tanidik giciklara basasim var:)))Ooo baya deli dolu bi oyun gerçekten de hala zile basayıp kaçayım diye düşünmüyor değilim haniyy
kiz kim soru sorcak etiketlemedinOoo baya deli dolu bi oyun gerçekten de hala zile basayıp kaçayım diye düşünmüyor değilim haniyy
Benimde çok:))Heee o zaman sal gitsin.. vallahi sezeryandan sonra oldu tabi eşimin yanında.. :):)
Sen canımkiz kim soru sorcak etiketlemedin
:))))Sen canım
Yok olmadı..
Yok olmadı..
Ama hayallerimde gerçek olmasını istediğim biri var. Umarım hayal de kalmaz.. :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?