- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.481
Oyunu baslatcam yeni benim soruma herkes cevap vercek sonra biri sorcak ole ole basalatcan.Efendim bitanesi
Tamamdır.Oyunu baslatcam yeni benim soruma herkes cevap vercek sonra biri sorcak ole ole basalatcan.
Başlatıyorum♥aynen oyle yapalim boyle sorulan kisi gec cvp veriyo vs diher turlu cvp verenler verir digeri soru sorar hadi sen baslat tatlis
Evet haydi..Başlatıyorum♥
ahahha Allah senii evet olduu
Yok olmadi..topluma girmem zaten .
kiz toplum derken 2 kisi flanda yani kardes anne baba genelde gelir herkesin basina:)))Yok olmadi..topluma girmem zaten .
Heee o zaman sal gitsin.. vallahi sezeryandan sonra oldu tabi eşimin yanında.. :):)kiz toplum derken 2 kisi flanda yani kardes anne baba genelde gelir herkesin basina:)))
Hayır, genellikle toplulukta osurulmuyor be n'aptın sen canını yediğim.
ayy dogumdan sora cok gaz oluyoya bnde dogumdan sora gorumcemin yanindaHeee o zaman sal gitsin.. vallahi sezeryandan sonra oldu tabi eşimin yanında.. :):)
Hadi sorubu sor bakam olmuştur illa hahah:)Hayır, genellikle toplulukta osurulmuyor be n'aptın sen canını yediğim.
Ben sezeryandan geldim 10 dakka olmadi gaz cikarttim herkes sasirdi biz 2 gundur gaz cikartmak için yatiyoz yalyap vallaha dediler bende sok oldum.ayy dogumdan sora cok gaz oluyoya bnde dogumdan sora gorumcemin yaninda
Ben sezeryandan geldim 10 dakka olmadi gaz cikarttim herkes sasirdi biz 2 gundur gaz cikartmak için yatiyoz yalyap vallaha dediler bende sok oldum.
EvetSoruyorum.! Küçükken zillere basıp kaçar mıydınız.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?