- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.701
Afiyet olsun canım♥Hamd olsun canım bu gün biraz erken uyudum şimdi kalktım yarım saat oldu içim kazındı birşeyler atistiriyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım♥Hamd olsun canım bu gün biraz erken uyudum şimdi kalktım yarım saat oldu içim kazındı birşeyler atistiriyom
Amin cnm Rabbim seninde yardimcin olsun..Bizde dügün de eşya borcunu kayananamgil bize kitledi onun için bide araba aldık onun için kredi çektik 30 bin üstüne bileziklerimizde sattım 3 yıldır ödüyoruz bitmedi valla bi de tüp bebek tedavisine başladık baya masraflı yeni taşındık İstanbul’a birim masraf oldu valla zaten ortalık çok pahalı rabbim herkesin yardımcısı olsun
Tam uyuyacaktım geldi uykumu Kaçırdı gitti yattı kendisiSinir şey..
Sağol cnmAfiyet olsun canım♥
Amin canm saol 4. Levent’e taşındıkAmin cnm Rabbim seninde yardimcin olsun..
istanbulun neresine tasindiniz
Ayyy canımmmİyi geceler tatlı hamiş![]()
İlaç yazmış Dr nabzı biraz yuksekmisAynn canimm ee kiz @ME118 napmis haberin varmi hastaneye gidicekti ya
oralarda pahali ya kira dmiAmin canm saol 4. Levent’e taşındık
Tamam hadi bana da sorunnnn :)Oyuna katilKutsal Tiramisu soru soruyoz herkes cevaplıyor etiket ediyor soran kisi sen sor diye sonra.
Aynenbazen geliyolar bu erkeklere normaldir
Allahim yaaa yardim etsin insaallah @ME118 gecmis olsun kuzummİlaç yazmış Dr nabzı biraz yuksekmis
sendemi hamissin 2 hamisde bu saate burda :)) kac haftalik cnmAyyy canımmm![]()
Muhabbet canim buyur sende ol bizle
Bn lojmanda oturuyorum canm dışarda baya pahalı tabioralarda pahali ya kira dmi
Daha minicik kuzum 5 :) diğeri kimmsendemi hamissin 2 hamisde bu saate burda :)) kac haftalik cnm
Benim annem onlar bisi sahobi oaz der kaynanam lar kendilerine anca ev alma durumu olsa zaten iki tarafdan belki isterozde borclardadlar onlarda daha iki tarafin 3 bekar var bizde onlarda belki dedim de :)kendi annenlermi
Sohbet ediyoz kuzum :)Selamlar =) ne yaparsınız bu saatte kızlar?
Ne oldu balim kim kaçırdı.Tam uyuyacaktım geldi uykumu Kaçırdı gitti yattı kendisiSinir şey..
Hmm ondan pahali ama tutar inşallah o dondurdujlerini doller parali yapmaz demi icinde hersey.Evet özel canm
himm esinden dolayimiBn lojmanda oturuyorum canm dışarda baya pahalı tabi
Evet canim ben 24yasimdayim 6senelik evliyim buralarda takiliyorum gozler kalma git yat desede ben zorlamaktayim normalde daha erken benim icin yatmak icinnnSeninle tanışmadık nasılsın neler yaparsın kaç yaşındasın :)
Aynn içinde canm pakete dahilBenim annem onlar bisi sahobi oaz der kaynanam lar kendilerine anca ev alma durumu olsa zaten iki tarafdan belki isterozde borclardadlar onlarda daha iki tarafin 3 bekar var bizde onlarda belki dedim de :)
Sohbet ediyoz kuzum :)
Ne oldu balim kim kaçırdı.
Hmm ondan pahali ama tutar inşallah o dondurdujlerini doller parali yapmaz demi icinde hersey.