• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim annem onlar bisi sahobi oaz der kaynanam lar kendilerine anca ev alma durumu olsa zaten iki tarafdan belki isterozde borclardadlar onlarda daha iki tarafin 3 bekar var bizde onlarda belki dedim de :)

Sohbet ediyoz kuzum :)

Ne oldu balim kim kaçırdı.

Hmm ondan pahali ama tutar inşallah o dondurdujlerini doller parali yapmaz demi icinde hersey.

Valla uykunuz gelmiyor mu bu saatte : D

Evet canim ben 24yasimdayim 6senelik evliyim buralarda takiliyorum gozler kalma git yat desede ben zorlamaktayim normalde daha erken benim icin yatmak icinnn

Ben de 25 ya ben önceden öyleydim sabahlara kadar otururdum ama artık dayanamıyorum bak sinir 25 olabilir seneye sen de böyle olabilirsin :D

Bugün akşam vardiyasinsaydi. 1 de geldi. Oturduk biraz ben yatıyorum dedim uykumu Kaçırdı gidip.kendisi yattı :KK43:(
erkekler oledir dusuncesizdir benim sancimin oldugu gun arifeydi kustuk bana inat arabayla cikmis dolasiyo saat 2 hala gelmedi benim sancim basladi geldi sora saat 5e kdar odada oturuyo yanina gitmedim evi turluyon agriya gidipde soluyemiyom sinirimden en son bakti dolanyom geldi noldu diye o an varya deli olmusdum..

Back
X